Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numărul de elevi în județul Botoșani, în scădere. Planul de școlarizare va fi modificat

astăzi, 10:54
110

Planul de școlarizare pentru anul viitor va cunoaște modificări, drept consecință a scăderii numărului de elevi în județul Botoșani.Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a co...

Zeci de mii de botoșăneni sunt plecați în străinătate. La întoarcere, toți pot beneficia de pensie pentru anii lucrați în alte state UE! Iată care sunt regulile pentru a primi pensie comunitară.

astăzi, 09:33
360

Botoșănenii care au muncit cel puțin un an în străinătate înainte de pensionare pot beneficia de pensia comunitară, din statul pentru care au muncit și au plătit contribuțiile....

Un primar de comună vrea altă Primărie

astăzi, 09:30
327

Primarul comunei Conceşti, Costel Nazare, și-a anunțat candidatura pentru Primăria orașului Darabani, în cadrul alegerilor locale din vara anului viitor.„O parte dintre probleme...