Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să mănânce un fruct, dar a ajuns la spital înțepată de o albină!

Miercuri, 19 Iunie 2019
276

Femeia în vârstă de 60 de ani se afla în curtea casei, la Săveni. În momentul când a vrut să muște dintr-un fruct, femeia a simțit o înțepătură puternică l...

Vama va ieși din subordinea ANAF în luna iulie. Va fi o structură independentă

Miercuri, 19 Iunie 2019
375

Actul normativ privind scoaterea Vămii din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi supus dezbaterii publice în luna iunie, iar în iulie va fi adoptat, a decl...

Partea bună a ploilor din ultima perioadă: Recolta de grâu și porumb va fi mult mai bună în acest an

Miercuri, 19 Iunie 2019
315

Ploile care au cazut in mare parte a Uniunii Europene (UE) au determinat serviciul de monitorizare agrometeo european (MARS) sa imbunatateasca estimarile privind productia de grau si porumb din acest ...