Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
74

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
35

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
546

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...