Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două mașini au fost puternic avariate după o ciocnire violentă pe strada Sucevei din Botoșani

Duminică, 9 August 2020
677

Două mașini au fost puternic avariate, duminică seară, după o tamponare produsă pe strada Sucevei din municipiul Botoșani.Cele două autoturisme se deplasau în aceeași direcție, di...

Campionul european Alin Alexuc - Ciurariu: Baza sportivă multifuncţională din Răchiți îmi va purta numele

Duminică, 9 August 2020
255

“Sunt bucuros să vă anunţ că au început lucrările la baza sportivă multifuncţională din Răchiți, Botoșani. Aceasta îmi va purta numele şi voi primi titlul de cetăţean d...

FC Botoșani lansează an de an speranțe pentru fotbalul românesc: a devenit "aeroportul de talente"!

Duminică, 9 August 2020
331

După promovarea în prima ligă, FC Botoșani a fost constant o echipă de mijlocul clasamentului. Totuși, în ultimele trei sezoane, echipa a avut o creștere semnificativă, asta datorit...