Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”

Primarul Ovidiu Portariuc la Crosul Primăverii: “Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă”
  Primarul Ovidiu Portariuc, unul dintre participanţii la prima ediţie a Crosului Primăverii, a juns la finish situându-se la jumătate clasamentului.

  La sosire acesta a făcut şi o glumă şi a spus că a fost motivat să participe la competiţie imaginându-şi că în faţa sa aleargă preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

“Am crezut că e domnul Ţurcanu în faţă, dar nu era. Am alergat, dar la un moment dat mi-am pierdut motivaţia. După aproape doi ani în care nu a mai fost timp de antrenamente sigur că începi să îşi pierzi tonusul, să îţi ieşi din mână. Mă antrenez şi la următoarea ediţie, am avut şi concurenţă puternică cu alergători profesionişti, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului a mai spus că scopul acestei competiţii a fost acela de a conştinetiza populaţia despre un stil de viaă sănătos.

Eu mi-am propus să particip să ajung la final doar ca un semnal pentru ceilalţi, pentru tineri şi pentru ceilalţi mai în vârstă care din păcate nu au răspuns. Poate vom organiza şi un cros al seniorilor, important este să promovăm un stil de viaţă sănătos prin mişcare, alimentaţie.", a conchis primarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Maeștrii în informatică de la „Laurian”, nominalizați ca cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani

Miercuri, 18 Septembrie 2019
734

Profesorul din Botoșani care coordoneză loturile naționale în cadrul olimpiadelor internaționale de informatică de doi ani, după alți cinci în care a coordonat lotul de seniori, și elevul cu...

În acest weekend: „Frumoasa și bestia”, pe scena Teatrului pentru Copii

Miercuri, 18 Septembrie 2019
110

Duminică, 22 septembrie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30, boto;[nenii sunt a;teptaí la Teatrul „Vasilache”, unde pot viziona spectacolul „Frumoasa şi Bestia“, &i...

A murit regizorul Alexandru Darie

Miercuri, 18 Septembrie 2019
468

Regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra, s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 60 de ani. Era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din București, ...