Pompierii botoșăneni îi provoacă pe jandarmii din Botoșani și pompierii din cadrul ISU Vrancea sa doneze sânge! VIDEO

Pompierii botoșăneni îi provoacă pe jandarmii din Botoșani și pompierii din cadrul ISU Vrancea sa doneze sânge! VIDEO

Pompierii de la Botoșani i-au provocat astăzi pe jandarmii din Botoșani, dar și pe pompierii din cadrul ISU Vrancea să se alăture unei campanii de donare de sânge. „Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!” este o nouă campanie de donare de sânge inițiată de pompierii botoșăneni, cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Protecției Civile din România”.

Pornind de la motto –ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața” și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-au gândit să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.

“Noului demers extraprofesional, al cărui scop se identifică cu cel al profesiei pe care și-au ales-o: protejarea și salvarea vieții, s-au alăturat zeci de pompieri botoșăneni”, au explicat reprezentanții ISU Botoșani.

După ce au donat sânge, aceștia i-au provocat pe jandarmii din Botoșani și pe pompierii militari din Vrancea să le urmeze exemplul.

“Ne dorim, ca la rândul lor, jandarmii botoșăneni și pompierii vrânceni, să provoace alți colegi, pentru ca această campanie să fie derulată in continuare”, au mai explicat pompierii de la Botoșani.

Salvatorii ISU Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, mare parte fiind donatori permanenți și se prezintă pentru donare de sânge la un interval de trei luni.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
447

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...