PNG se descotoroseste de 12 organizatii comunale

Nemultumiti de rezultatele obtinute la alegerile parlamentare, penegistii botosaneni au desfiintat 12 organizatii comunale care nu si-au facut datoria, obtinand sub zece voturi.

Liderul PNG Botosani, Liviu Ciustea, considera insa ca si modul de abordare de la nivel central a avut un efect negativ asupra imaginii formatiunii si, implicit, a rezultatelor la alegeri, dar asigura ca partidul va merge mai departe si se va incerca reabilitarea lui.

Modul de abordare la nivel central a politicii a fost destul de deficitar. Nu se intelege ca baza consta in organizatiile locale care pot sa mobilizeze electoratul si sa aduca voturi. Noi am semnalat in repetate randuri acest aspect, dar nu am gasit feed back-ul necesar si de la nivel central. Cred ca am asteptat prea mult de la centru si imi reprosez asta. Ne-am bazat prea mult pe mesaj si imagine, campania noastra a fost destul de saraca, a declarat Ciustea.

Pe lista neagra a liderului PNG se afla Pavel Gheorghe si Costinel Caulea, presedintii organizatiei de la Roma si respectiv Sulita.

Ii vom destitui din functia de presedinte al organizatiei si vom cere inlocuirea lor in Consiliul Local cu alti membri. Caulea a fost trup si suflet in a-i face campanie lui Florin Turcanu de la PNL, a incheiat Dorin Ciustea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
45

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
53

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
46

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...