Petrecere in camp, dupa un accident de masina!

Petrecere in camp, dupa un accident de masina!
Plecati la un accident grav, politistii si medicii de pe ambulanta au ajuns sa asiste la un adevarat circ al presupuselor victime.

Oamenii legii banuiesc faptul ca soferul a adormit la volan, astfel ca masina a ajuns in camp, probabil si din causa vitezei neadaptate la conditiile de drum de tara.

Accidentul s-a produs la granita dintre comuna Lunca si Sulita. Conducatorul auto, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum, nefiind din zona, carosabilul fiind acoperit cu pietris, a pierdut controlul si a ajuns in rapa. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind nimeni ranit. In masina se aflau doua persoane, soferul, Petru Butnariu, in varsta de 34 de ani, si o ruda a acestuia. Cauza a fost solutionata de colegii nostri din Lunca, a spus agentul sef Romica Fercalu, seful de post din comuna Sulita.

Daca soferul este foarte posibil sa fi adormit la volan din cauza oboselii, pasagerul din dreapta era intr-o forma de zile mari. Adica in stare avansata de ebrietate. Dupa ce masina a ajuns in sant, petrecaretul a coborat si a inceput sa chiuie de bucurie, dupa care a dat drumul foarte tare la muzica din masina!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
6

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
29

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...