Pericolul pândește la trecerile de pietoni din Botoșani

Pericolul pândește la trecerile de pietoni din Botoșani

Problema locurilor de parcare din Botoșani este un subiect intens discutat de-a lungul timpului, atât de autoritățile locale cât și de cetățenii urbei.

Spre exemplu, astăzi a fost  surprins momentul când un elev a încercat să traverseze regulamentar strada pe Calea Națională deși erau parcate mașini, pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia, astfel încât copilul abia putea fi zărit de participanții la trafic.

Producerea unor evenimentele neplăcute în trafic este doar o chestiune de timp  iar dacă șoferii nu vor da dovadă de mai multă responsabilitate în respectarea codului rutier, atunci pierderea de viați omenești va fi inevitabilă.

Probleme asemănătoare sunt întâlnite în diferite zone ale municipiului Botoșani

“Copilul nu are nici o șansă să fie văzut pentru traversare în siguranță. Doar când de pe cealaltă parte cineva s-a angajat la trecere, a putut si copilul trece. Voi, cei ce parcati lipit de trecerea de pietoni, când vă treziți? Când o să moară un copil din cauza voastra? Inconștienților!”, este mesajul transmis, însoțit de poze, de către un cetățean din Botoșani pe un grup de socializare.

 

 

Spune-ne opinia ta