Pedelistii nu s-au decis pe cine sa sprijine la Colegiul 5 Botosani

Pedelistii nu s-au decis pe cine sa sprijine la Colegiul 5 Botosani

 Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani  

Pentru ca nu mai au timp sa faca demersurile legale care le-ar permite sa desemneze un candidat in locul lui Paul Ionescu, pedelistii botosaneni vor stabili strategia pe care o vor urma in ceea ce priveste Colegiul 5 Botosani.

In aceste conditii, trebuie sa venim cu un mesaj catre alegatorii, simpatizantii si membrii nostri care ne intreaba pentru cine este facuta Constitutia daca nu au posibilitatea sa-si exprime votul pentru cei pe care doresc sa ii trimita in Parlament sa le reprezinte interesele, a declarat Catalin Flutur.

In urmatoarele zile se va stabili o strategie a partidului, in sensul ca se va adresa un indemn catre cetateni.

Este important ca cetatenii sa participe la vot, dar in nici un caz nu vom adresa un indemn pentru a se vota stanga. Ma refer la stanga politica, de comunistii reformati in pesedisti. Din pacate, PSD este o scoala nationala de coruptie. Vrea bani mai multi pentru putini si mai putini pentru cei multi, spune Flutur.

Totusi, variantele pe care le are PD-L la dispozitie nu par atat de multumitoare, cu liberalul Gheorghe Ciubotaru nu s-au purtat discutii, iar PNG face parte din dreapta politica, spun pedelistii.

Poate vom reusi sa ne mutam cu totii in Colegiul Est ca sa ne putem alege candidatul nostru de acolo si, de ce nu, am putea prelua modelul din zona Ardealului si sa votam o minoritate nationala care a facut ceva in zona noastra. Nu am decis, dar noi consideram ca important e ca oamenii sa iasa la vot, a completat Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O sportivă din Botoșani, convocată la naționala României la fotbal feminin

astăzi, 09:10
54

Fosta elevă a Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” din Darabani, Andreea Pînzariu, este convocată la naționala U’ 17 a României și va efectua în perioada 25.01-...

Autoritățile locale, eșec total în educarea populației și stimularea ei pentru realizarea colectării selective a gunoiului!

astăzi, 09:03
162

Eșec total în educarea populației și stimularea ei pentru realizarea colectării selective a gunoiului din partea autorităților de la Botoșani!Concluzia îi aparține Comisariatul...

Virusul pestei porcine africane încă mai bântuie județul

astăzi, 08:43
77

La finele săptămânii trecute, un porc mistreț a fost depistat de către specialiștii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) având pestă porcină afric...