Pedelistii nu s-au decis pe cine sa sprijine la Colegiul 5 Botosani

Pedelistii nu s-au decis pe cine sa sprijine la Colegiul 5 Botosani

 Catalin Flutur, liderul PD-L Botosani  

Pentru ca nu mai au timp sa faca demersurile legale care le-ar permite sa desemneze un candidat in locul lui Paul Ionescu, pedelistii botosaneni vor stabili strategia pe care o vor urma in ceea ce priveste Colegiul 5 Botosani.

In aceste conditii, trebuie sa venim cu un mesaj catre alegatorii, simpatizantii si membrii nostri care ne intreaba pentru cine este facuta Constitutia daca nu au posibilitatea sa-si exprime votul pentru cei pe care doresc sa ii trimita in Parlament sa le reprezinte interesele, a declarat Catalin Flutur.

In urmatoarele zile se va stabili o strategie a partidului, in sensul ca se va adresa un indemn catre cetateni.

Este important ca cetatenii sa participe la vot, dar in nici un caz nu vom adresa un indemn pentru a se vota stanga. Ma refer la stanga politica, de comunistii reformati in pesedisti. Din pacate, PSD este o scoala nationala de coruptie. Vrea bani mai multi pentru putini si mai putini pentru cei multi, spune Flutur.

Totusi, variantele pe care le are PD-L la dispozitie nu par atat de multumitoare, cu liberalul Gheorghe Ciubotaru nu s-au purtat discutii, iar PNG face parte din dreapta politica, spun pedelistii.

Poate vom reusi sa ne mutam cu totii in Colegiul Est ca sa ne putem alege candidatul nostru de acolo si, de ce nu, am putea prelua modelul din zona Ardealului si sa votam o minoritate nationala care a facut ceva in zona noastra. Nu am decis, dar noi consideram ca important e ca oamenii sa iasa la vot, a completat Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
17

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
31

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
31

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...