O școală și două primării din județ angajează paznici

O școală și două primării din județ angajează paznici

O școală și două primării din județ angajează paznici, condițiile de participare la concursul pentru ocuparea posturilor fiind diferite.

Pentru a fi paznic la Școala Gimnazială nr. 11 din Botoșani, candidații trebuie să aibă minimum studii medii, dar trei ani „vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului”.

În acest caz, termenul limită de depunere a dosarelor este 18 februarie a.c. Pe 27 februarie, de la ora 10:00, are loc proba scrisă, iar de la ora 12:00 se desfășoară interviul.

Pentru ocuparea postului vacant de paznic la Primăria comunei Dângeni, candidatul trebuie să fie absolvent de minimum 8 clase; posesor permis de conducere auto valabil, categoria B, să dețină un atestat de calificare agent de pază și ordine; vechime minimă de 1 an.

Data limită pentru depunerea dosarelor, pentru ocuparea postului în cauză, este 28 februarie a.c. Pe 6 martie vor avea loc proba scrisă, de la ora 10:00, și interviul, de la ora 13:00.

Pentru a fi paznic la Primăria Municipiului Dorohoi, se cer studii medii/generale și adeverință sau atestat de agent de securitate/pază și ordine.

În acest caz, termenul limită de depunere a dosarelor este 12 februarie a.c., iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
149

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
91

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
113

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...