O mai țineți minte pe micuța voroneancă? Cristina Ciobănașu, frumoasa domnișoară cu două perechi de părinți!

O mai țineți minte pe micuța voroneancă? Cristina Ciobănașu, frumoasa domnișoară cu două perechi de părinți!

Cristina Ciobanasu
jurnalul.ro

Are două perechi de părinţi: cei naturali sunt la Vorona, satul botoşănean în care s-a născut, iar cei "adoptivi", dobândiţi pe când avea 12 ani, stau la Bucureşti.

Cristina Ciobănaşu (Criss) face parte din noua generaţie de artişti. Fosta componentă a trupei LaLa Band, un adevărat fenomen cu impact major în rândul adolescenţilor din întreaga ţară, a împlinit în septembrie 20 de ani. 

Cristina a jucat în cinci telenovele, e membră fondatore a formaţiilor Lala Band şi One Band, e studentă la SNSPA, dar şi prezentatoare a emisiunii Happy Day de pe Happy Channel.

Şi, pentru că e specială, ea are două perechi de părinţi: cei naturali sunt la Vorona, satul botoşănean în care s-a născut, iar cei "adoptivi", dobândiţi pe când avea 12 ani, stau la Bucureşti.

Într-un interviu acordat cotidianului Jurnalul Naţional, Cristina Ciobănașu mărturisește că face ceea ce îi place, de aceea reușește să îmbine actoria cu facultatea, să își facă timp pentru cântat, dar și pentru filmările la emisiuni.

Cum a reuşit o fată din comuna Vorona să se impună în nişte domenii destul de dificile? "Am lăsat totul să vină de la sine, am făcut cu drag ceea ce mi-a plăcut, am avut şi noroc, dar am şi muncit ca să ajung aici. Însă cred că cel mai important a fost faptul că am avut alături oameni care au fost încrezători în mine şi care m-au ajutat să fiu cine sunt". 

Mai ajunge la Vorona? "Merg destul de rar în satul natal, unde locuiesc părinţii, fratele şi întreaga familie, pentru că timpul nu îmi permite. Încerc să îi mai aduc şi pe ei în Bucureşti, mai ales pe fratele meu. Anul acesta reuşit să îl iau cu mine la Disneyland", mărturisește Cristina Ciobănașu.

Are numai gânduri de recunoștință pentru Ruxandra Ion, a doua ei mamă, celebra producătoare de televiziune, alias "mama telenovelelor": "Ruxandra Ion este omul care mi-a dat şansa să ajung cine sunt astăzi. Deşi nu ştia nimic despre mine, m-a luat în grija ei atunci când aveam doar 12 ani, pentru a mă ajuta să-mi îndeplinesc visurile. Mi-a oferit ocazia de a juca într-o telenovelă romanească şi mi-a descoperit talentul actoricesc, mi-a oferit şansa să fac parte din LaLa Band şi să-mi dezvolt talentul muzical. Tot ea m-a învatat că trebuie să visez cat mai sus şi că trebuie să muncesc mult că să ajung unde vreau. Ea este a doua mea mamă", a mărturisit emoţionată Criss, așa cum îi spun prietenii.


(Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, foto: Jurnalul.ro)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
74

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
43

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
47

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...