O femeie din Bălușeni a leșinat după ce a fumat o țigară ce conținea substanțe etnobotanice și a băut o bere!

O femeie din Bălușeni a leșinat după ce a fumat o țigară ce conținea substanțe etnobotanice și a băut o bere!

Se pare că dacă vrei să cazi lat și să ajungi la pierderea cunoștinței nu trebuie decât să bei o bere și să  fumezi o țigară ce conține substanțe etnobotanice! Cel puțin asta susține o femeie de 31 de ani, care a fost găsită inconștientă în fața Casei Tineretului din municipiul Botoșani.

În data de 09.10.2019, în jurul orei 13:40, ofițerul de serviciu al Poliției Locale Botoșani a primit un apel  prin care i se făcea cunoscut că o persoană de sex feminin era căzută pe trotuar vis-a-vis de Casa Tineretului din municipiul Botoșani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Sesizarea a fost direcționată către patrula de polițiști locali, care se afla cea mai aproape de adresa menționată și care s-a deplasat la fața locului. Ajunși la adresa indicată, polițiștii locali au constatat că sesizarea se confirmă, fiind descoperită o persoană de sex feminin, întinsă pe trotuar, aflată în stare de inconștiență.  Polițiștii locali au apelat numărul de urgență 112, prin care au solicitat prezența la fața locului a unui echipaj medical.

În timp ce era așteptat sprijin medical, persoana de sex feminin și-a revenit din starea de inconștiență și a putut comunica cu polițiștii locali. Acesta a le-a spus polițiștilor că se numește E.I., are 31 ani, are domiciliul în satul Draxini din comuna Bălușeni și se afla în acea stare din cauza consumului unei țigări ce conținea substanțe etnobotanice asociat cu consumul de alcool. Adică a băut o bere, după care și-a pierdut cunoștința!

În scurt timp, la fața locului a ajuns o ambulanță SMURD, iar personalul medical a efectuat procedura de resuscitare. În momentul în care și-a revenit, aceasta le-a făcut cunoscute cadrelor medicale cauzele ce au determinat starea sa, exact același lucru pe care l-a povestit și polițiștilor locali cu câteva minute înainte.

Femeia a rămas în grija echipajului medical, până la înlăturarea oricărui posibil risc. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
23

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
233

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...