Noi destinații de pe cele trei aeroporturi din regiunea Moldovei. Curse noi de la Iași, Bacău și Suceava

Noi destinații de pe cele trei aeroporturi din regiunea Moldovei. Curse noi de la Iași, Bacău și Suceava

Compania Wizz Air a anunțat introducerea a șase noi curse, începând cu vara acestui an, și alocarea unei noi aeronave în baza de la Iași.

Noile destinații sunt: Barcelona – Spania, Bari – Italia, Verona – Italia, Torino – Italia, Berlin Schonefeld – Germania și London Southend – Marea Britanie. Mai mult, au fost crescute și frecvențele de zbor pentru anumite destinații turistice operate de companie.

Și Blue Air a anunţat că lansează o nouă rută de zbor de pe aeroportul din Iaşi. Din 16 iunie, va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul International George Enescu. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinaţii diferite, ce pot fi rezervate chiar de acum pe site-ul companiei.

În paralel, pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” de la Suceava poartă discuții cu 16 companii de zbor pentru diverse rute de zbor de pe aeroportul de la Salcea către metropole din UE, noile destinații pe care le-a pus deja în discuție vizează Parisul, Bruxelles-ul, Madridul sau Tel Aviv, pe plan extern, și Cluj și Timișoara, pe plan intern.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
880

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
276

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
232

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...