Noaptea Devoratorilor de Publicitate Botosani 2008 - maratonul spectatorilor inteligenti!

Noaptea Devoratorilor de Publicitate Botosani 2008 - maratonul spectatorilor inteligenti!

Sambata, 20 decembrie, Teatrul Mihai Eminescu Botosani

Sambata, 20 decembrie, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani! Noaptea Devoratorilor de Publicitate, organizat de Spin Media, te asteapta la un maraton de peste 5 ore de reclama inteligenta, cu peste 400 de spoturi, din peste 30 de tari!

Spectacolul Noaptea Devoratorilor de Publicitate promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconventionala de divertisment si care reuseste sa creeze in permanenta noi pasionati de publicitate.

Evenimentul de la Botosani face parte din turneul national care se desfasoara incepand din 1 octombrie si pana in 20 decembrie in 14 orase: Oradea, Baia Mare, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Sibiu, Pitesti, Timisoara, Arad, Suceava, Targu Mures, Craiova si Botosani.

DEVOREAZA publicitate din toata lumea !

Cu siguranta raspunsul variaza intre 2,3 si 5 si 10. Pregateste-te sa patrunzi in lumea in care nu ai nevoie de aceste cunostinte pentru a intelege povestea scurta de pe ecran intr-o limba comuna intregii lumi - cea a publicitatii.

Ti se pregateste o noapte de ras in hohote cu un show de Stand Up Comedy realizat de Trupa DEKO, o noapte fara rezerve, fara scuze pentru plictiseala sau somn si liniste. Evenimentul cel mai glamour al anului ajunge la Botosani, iar tu poti sa-l devorezi alaturi de tot ce poate fi mai neasteptat, curios sau chiar fascinant.

Din momentul nasterii sale, in Franta, evenimentul este o aparitie anticipata in 160 de orase ale lumii din 47 de tari precum Franta, Rusia, Japonia, China, Mexica,…Irak(!), Mongolia etc. Publicitatea nu se invata din carti. Ea are nevoie de acomodare, greseli si multa practica.

De publicitate nu are nevoie doar un brand, un produs sau un serviciu. Fiecare dintre noi iti face publicitate. Unii mai bine, altii mai putin profesionist, iar altii stiu acel “je ne sais quoi care adauga condimentul ce face diferenta. Reclama poate fi consumata ca un produs de entertainment.

Scopul consumului publicitatii din aceasta noapte este de a degaja sau elibera spectatorul de presiunea sociala – cauzata de efectul reclamelor directionate spre comercial si fara vreo amprenta a artei, frumosului sau creativitatii. Acestea nu-si doresc sa relaxeze, ci doar sa te faca sa cumperi. Vino sa vezi selectia celor mai bune si a catorva celor mai…proaste reclame din intreaga lume.

Vino sa impartasesti o atmosfera incendiara cu amatorii, dar si profesionistii din publicitate. Vino la cea mai lunga pauza publicitara a anului pe care o vei savura condimentata intr-un mod deosebit de catre organizatori.

Pentru a gusta din meniul prezentat in randurile de mai sus, te asteptam sambata, 20 Decembrie, la Teatrul Mihai Eminescu, ora 20.00 iar pana atunci sa-ti fie de bine(!)

Biletele se pot cumpara de la agentia de bilete din cadrul Teatrului M. Eminescu (program 10-12, 14-18).

Pretul unui bilet este de 30 lei si cu pret redus pentru elevi/studenti, 25 lei.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.ndpRomania.ro 

Evenimentul este sustinut de EuroGSM si Zaraza.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: Două zile de vreme rea în toată țara

Joi, 29 Octombrie 2020
670

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de vreme rea, valabilă pentru întreaga țară, timp de două zile.Avertizarea intră în vigoare vineri,...

Peste 60 de amenzi aplicate ieri pentru încălcări ale măsurilor anti-COVID

Joi, 29 Octombrie 2020
168

Miercuri, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare, în sistem integrat, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării d...

FOTO: Razii în opt stații de cale ferată din Botoșani, amenzi împărțite de polițiști

Joi, 29 Octombrie 2020
230

Miercuri, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului...