Noapte neagra pentru medicii botosaneni

Noapte neagra pentru medicii botosaneni
Traim pe apucate, dar murim pe capete! In decurs de cateva ore, in noaptea de marti spre miercuri, cinci persoane au fost declarate decedate, diagnosticul medicilor fiind unul singur: stop cardiorespirator!

Cadrele medicale spun ca numarul deceselor este extrem de mare, mai ales ca acestea s-au petrecut intr-un timp atat de scurt. Trei dintre decese au fost inregistrate in oras, medicii de la Ambulanta spunand ca este vorba despre doua femei, de 51 si, respectiv, 66 de ani, dar si un barbat de numai 24 de ani.

“Sunt cazuri foarte grave de fiecare data si de multe ori nici nu mai pot fi aduse la spital pentru a fi reanimate, pentru ca infarctul este masiv, a declarat o asistenta de la Spitalul Judetean Botosani.

Alte doua cazuri au avut loc in judet. Medicii au constatat decesul unor persoane mai varstnice, dar care nu erau cunoscute cu afectiuni cardiace.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deputatul liberal Cristian Achiței: Victorie frumoasă, obținută cu multă muncă de PNL pe Zona Ștefănești!

astăzi, 16:03
377

Deputatul Cristian Achiței a făcut o analiză foarte rece pe pagina sa de socializare, accesibilă publicului, din care reiese că zona pe care o coordonează a reușit să obțină rezultate inclus...

Suntem în UE numai cu numele! Încă un studiu, aceeași realitate: România departe de toate statele europene în privinţa calităţii vieţii!

astăzi, 15:47
81

România ocupă locul 45 în studiul Indicele de Progres Social 2019, privind calitatea vieţii şi bunăstarea socială, fiind depăşită cu mult de toate celelalte 28 state membre ale Uni...

Botoșănenii datorează aproape 3 milioane de euro societății Nova Apaserv

astăzi, 14:27
147

Societatea Nova Apaserv gestionează sute de dosare cu datorii ale botoșănenilor către aceasta. Nu mai puțin de 13.028.674 de lei este suma pe care 454 de clienți din județ trebuie să o achite ...