Narcis Iustin Ianau: Mi-au schimbat piesa cu doua zile inainte de finala

Narcis Iustin Ianau: Mi-au schimbat piesa cu doua zile inainte de finala

 Narcis Ianau  

Narcis Iustin Ianau sustine ca nu a inteles anumite "miscari" care l-au dezavantajat in finala "Romanii au talent". Producatorii emisiunii de la PRO TV au decis cu doar doua zile înainte de finala sa-i schimbe piesa pe care urma s-o interpreteze.

"Prestatia mea nu a fost foarte buna, pentru ca n-am stiut piesa cum trebuie, mi-a fost schimbata cu doua zile înainte. Am fost la o profesoara din Bucuresti, pentru ca mi-au spus de la ProTV ca nu sunt bune piesele alese de mine si de profesoara din Bacau. A fost din scurt, de aceea am avut în emisiune niste momente în care nu am cântat foarte bine, a spus Narcis Iustin Ianau, într-un interviu pentru ziaruldebacau.ro.

Baiatul recunoaste ca se astepta la locul al doilea, pentru ca lumea nu asculta opera si e impresionata de hiphop. "Eram sigur ca nu voi câstiga, din cauza mentalitatii românilor. Nu asculta foarte multa lume muzica clasica, iar eu asta am cântat în concurs", a mai spus tânarul contratenor bacauan.

Unul din participantii la "Românii au talent" a dezvaluit pentru National ca se stia chiar înainte de semifinalele concursului ca Adrian Tutu va fi marele câstigator al premiului de 120.000 de euro. "Se vorbea de o luna ca Adrian Tutu va castiga", a spus un participant. Se pare ca tânarul nu a fost ales întâmplator sa faca parte din clipul de promovare a emisiunii "Romanii au talent".

De asemenea, el a avut o pozitie strategica în concurs, atât la semifinale, cât si la finala. "Ma deranjeaza ca toata lumea se ia de Tutu, care nu are nici o vina. Cei de la Pro l-au ajutat de fapt, l-au pus ultimul în concurs pentru a fi retinut de telespectatori si pentru a fi votat. El a avut în show dansatori de la "Dansez pentru tine", a povestit, sub protectia anonimatului, unul dintre concurenti.

Potrivit ziarului "National", concurentii de la "Romanii au talent" trebuie sa respecte anumite clauze din contract. Mai precis, timp de trei luni de la încheierea concursului ei trebuie sa aiba acordul celor de la Pro Tv pentru aparitii pe sticla sau declaratii despre concurs. În cazul în care nu respecta contractul, ei vor trebui sa plateasca despagubiri serioase.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ludovic Orban a renunțat în această seară la calitatea de premier desemnat

astăzi, 19:09
351

Ludovic Orban a renunțat la calitatea de premier desemnat. Renunțarea a venit în urma deciziei CCR cu privire la propunerea de numire a premierului în persoana lui Ludovic Orban, de...

Casele de Pensii vor reloca personalul din subordine pentru urgentarea acordării pensiilor internaţionale

astăzi, 18:43
183

Violeta Alexandru a anunţat astăzi că va fi relocat personal care să se ocupe de pensiile internaţionale, având în vedere volumul mare de solicitări de stabilire a unor astfel de dre...

Un medicament foarte folosit a fost retras din farmacii din cauza preţului prea mic

astăzi, 18:14
591

Un medicament foarte folosit în tratamentul diabetului zaharat se găseşte cu greutate în farmacii după ce producătorii l-au retras temporar din cauza preţului mic cu care acesta era c...