Moment de reculegere, în fața Primăriei din Dorohoi, în memoria fostului consilier al primarului, Constantin Onciu

Moment de reculegere, în fața Primăriei din Dorohoi, în memoria fostului consilier al primarului, Constantin Onciu

Angajații primăriei Dorohoi, în frunte cu primarul Dorin Alexandrescu, au păstrat astăzi câteva minute de reculegere, în fața primăriei, în memoria lui Constantin Onciu, consilierul primarului, decedat duminică, 1 noiembrie, în spital, în urma infecției cu COVID-19.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns în fața primăriei Dorohoi, venind de la morga din Botoșani, cu puțin înainte de ora 12.00, fiind transportat într-o mașină funerară.

În fața primăriei, mașina funerară a fost așteptată de angajații primăriei, în frunte cu primarul Dorin Alexandrescu. Ei au păstrat câteva minute de reculegere în memoria fostului coleg.

Mașina cu sicriul sigilat a parcurs apoi drumul până la cimitir unde a fost îngropat creștinește, scrie realitateadorohoiană.ro.

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, a transmis un mesaj de condoleațe familiei îndoliate:

„În aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a colegului nostru, Constantin Onciu, transmitem compasiunea noastră și cuvinte de mângâiere familiei și tuturor celor întristați de pierderea sa.

Domnul Constantin Onciu a fost, de-a lungul vieții sale, un om implicat și preocupat de problemele de ordin social, îndeplinind funcții de răspundere în Primăria Broscăuți, în Primăria Hilișeu-Horia și, începând cu anul 2002, ocupă funcția de referent în Primăria Municipiului Dorohoi. Prețuindu-i demnitatea și dăruirea de care a dat dovadă în întreaga carieră, ocupă în 2017 postul de consilier în cadrul Cabinetului primarului.

Niciodată distant, mereu atent la cei din jur, extrem de colegial și sociabil, un bun sfătuitor și înțelegător al problemelor de ordin social, domnul Constantin Onciu rămâne în amintirea noastră o persoană de o înaltă ținută profesională. A fost un model de statură morală și tărie, purtând pe inima sa și văduvia, dar și împlinirea copiilor săi.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Cu adâncă prețuire și sincere condoleanțe,

Primar

ing. Dorin Alexandrescu”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
13

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
80

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
135

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...