Minorul care a speriat Ștefăneștiul, în Arestul IPJ Botoșani!

La numai 15 ani, a ajuns după gratii! Minorul este acuzat de furt calificat şi tentativă la furt calificat, "palmaresul" său fiind unul mai mult decât îngrijorător. Reţinut pentru 24 de ore, el va fi prezentat astăzi instanţei de judecată, cu propunere de luare  a unei măsuri preventive.

Minorul care a speriat Ștefăneștiul, în Arestul IPJ Botoșani!
Miercuri, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 41 de ani, din aceeaşi localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.700 de lei.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, un minor de 15 ani a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, de unde a sustras suma respectivă de bani.
 
De asemenea, el este bănuit că în noaptea 31 martie spre 1 aprilie a pătruns prin efracţie într-o magazie din curtea aceleiaşi persoane vătămate, de unde a încercat să sustragă bunuri.
 
Totodată, s-a stabilit că în perioada 27-29 martie 2018 minorul a pătruns în două autoturisme aparţinând unui bărbat din oraşul Ştefăneşti, de unde a sustras suma de 10 lei.
 
Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare  a unei măsuri preventive.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
28

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
137

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
256

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...