Militari botoșăneni, pe podiumul Campionatului militar de pentatlon!

Militari botoșăneni, pe podiumul Campionatului militar de pentatlon!

Garnizoana Piatra Neamt a gazduit zilele trecute Campionatul militar de pentatlon, etapa pe Brigada 15 Mecanizata. Au participat patru loturi sportive din batalioanele subordonate, care au concurat la doua categorii – masculin si feminin.

Competitia a fost coordonata de ofiterul cu pregatirea fizica la Brigada 15 Mecanizata, lt. Alexandru Coroi, si a cuprins cinci probe: pista cu obstacole tip CISM, aruncarea grenadelor de mana la distanta si precizie, inot 50 m liber si alergare in teren variat – 8 km la masculin si 4 km la feminin. Intrecerile au fost deosebit de disputate, fiecare concurent dand totul pentru echipa sa.

In clasamentul general, pe prima treapta a podiumului s-a clasat echipa Batalionului 151 Infanterie din Iasi. Locul II a revenit lotului comun al Batalioanelor 631 Tancuri si 635 Aparare Antiaeriana din Bacau, iar pe locul III s-a situat lotul Batalionului 335 Artilerie din Botosani.

In clasamentul masculin, s-a evidentiat prin rezultate foarte bune si a obtinut titlul de „cel mai bun sportiv” reprezentantul gazdelor din Batalionul 634 Infanterie, sergentul-major Sergiu Roman. El a fost urmat in ordine de caporalul Laurentiu Ioja, din Batalionul 631 Tancuri, si de caporalul Viorel Iftimie, tot din Batalionul 634 Infanterie.

In clasamentul feminin, cea mai buna sportiva s-a dovedit a fi sergent-major Alina Silisteanu, din Batalionul 151 Infanterie. Ea a fost urmata in clasamentul feminin de caporal Mihaela Iftimie, din Batalionul 335 Artilerie din Botosani, si de colega ei din Batalionul 151 Infanterie, caporal Mihaela Sarbu.

In urma rezultatelor inregistrate, se va stabili echipa care va reprezenta Brigada 15 Mecanizata la urmatoarea etapa a competitiei, cea pe Divizia 4 Infanterie, care va avea loc peste doua saptamani in garnizoana Baia Mare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
58

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
76

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...