Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-uri amenință cu proteste

Micile magazine din Mall-urile din România amenință cu proteste după ce au avut de suferit din cauza măsurilor de protecție impuse în timpul stării de urgență și stării de alertă. Cea mai mare parte din ele sunt amenințate cu falimentul și nu își mai permit să plătească salariile și chiriile.

Decizia vine după ce de la începutul pandemiei au avut pierderi uriașe după ce au stat închiși în timpul stării de urgență, iar vânzările au scăzut enorm.

Reprezentanții Organizaţiei Patronale a Retailerilor din România - RORETAIL, care grupează peste 800 de magazine din România ce comercializează aproximativ 100 de branduri naționale și internaționale, și au peste 10.000 de angajați, au precizat că în prezent se discută foarte serios despre o serie de proteste în rândul membrilor organizației.

Anunțul a fost făcut de directorul executiv ROTETAIL - Roxana Socaciu, care a declarat, la un post de televiziune central că urmează să se ia o decizie în acest sens.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
85

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
299

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
34

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...