Meteorologii anunță maxime de 35 de grade și ceva ploi

Meteorologii anunță maxime de 35 de grade și ceva ploi

Ploile continua sa isi faca de cap in tara, insa se domolesc treptat. Joi, ploua doar in Transilvania, Oltenia si Muntenia, in timp ce vineri vor fi precipitatii in aproape toata tara, mai putin in Maramures si Transilvania.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o noua informare meteo ce vizeaza disconfort termic si manifestari de instabilitate atmosferica, valabila pana vineri la ora 23:00.

Joi se anunta maxime de 35 de grade in Moldova, 34 in Maramures, 35 in Crisana, 34 in Transilvania, 35 in Banat si Oltenia, 34 in Muntenia si in Dobrogea.

Vineri se anunta maxime de 34 de grade in Moldova si in Maramures, 36 in Crisana, 35 in Transilvania, 36 in Banat, 35 in Oltenia, 33 in Muntenia si 31 in Dobrogea.

Astăzi, la Botoșani, cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta intensificări locale, potrivit Meteo NOrd-Est. Temperaturile se vor situa peste mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 33 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
4

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
32

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
232

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...