Meteo: Început de săptămână cu 16 grade

Meteo: Început de săptămână cu 16 grade

Vremea va fi calda la inceputul saptamanii viitoare, cu temperaturi care ne vor face sa credem ca a venit primavara, dar se anunta si averse pe alocuri.

"Pe parcursul zilei de luni, ne asteptam la o usoara scadere a temperaturilor in partea de vest si nord-vest a teritoriului, dar in estul teritoriului va continua sa fie mai cald decat in mod obisnuit. Mai ales in sudul si centrul tarii", a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Ziua de luni aduce maxime de 12 grade in Moldova, 10 in Maramures, 11 in Crisana, 13 in Transilvania, 10 in Banat, 16 in Oltenia, 16 in Muntenia si 16 grade in Dobrogea.

Pentru marti, meteorologul a transmis ca temperaturile vor fi mai mari decat mediile climatologice normale, mai ales in sud si centru.

"Astfel, maximele se vor situa, la nivelul intregii tari, intre 2 si 11 grade si abia miercuri si joi valorile termice vor deveni aproape de normalul perioadei, urmand sa se inregistreze maxime cam intre unu si opt grade, iar in timpul noptilor sa apara si valori usor negative", a spus meteorologul.

Insa se anunta si ploi. Mercurul din termometre ajunge la maxim 8 grade in Moldova, 9 in Maramures, 9 in Crisana, 11 in Transilvania, 9 in Banat, 11 in Oltenia, 11 in Muntenia si 10 grade in Dobrogea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
105

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1353

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
450

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...