Medicul care s-a ocupat de Sergiu Nicolaescu: Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea dureri!

Medicul care s-a ocupat de Sergiu Nicolaescu: Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea dureri!
Doctorii de la Spitalul Elias, care l-au avut in grija in ultima saptamana pe Sergiu Nicolaescu, au facut primele declaratii publice.

"Dl. Sergiu Nicolescu era cunoscut cu diverticulita acuta. Acum 48 de ore s-a pus diagnositcul insuficienta respiratorie, necesitand terapie intesiva maximala. In aceasta dimineata s-a instalat stopul cardiac, nu a raspuns la manevrele de resuscitare, la ora 8,20 s-a declarat decesul", a explicat purtatorul de cuvant Valentin Calu, potrivit evz.ro.

Seful sectiei Chirurgie a spitalului: "Il tratam pe domnul Nicolaescu de 12 ani de diverticulita. E o inflamatie a unor zone de la nivelul colonului. Nu are indicatie chirugicala decat daca se complica. In cei 12 ani a avut mai multe episoade acute".

Dr Safta: "Era inapetent de nenumarate zile. M-a sunat pentru dureri toracice. Nu a dorit sa vina la spital. A vrut sa isi petreaca sarbatorile acasa, timp in care nu a mancat. Avea durere in etajul abdominal superior si incetinirea tranzitului intestinal. Din cauza aceasta a ajuns pe data de 26 decembrie la spital, nu mancase de multe zile".

Seful sectiei ATI: "Pe fondul varstei, al contuziei pulmonare a intervenit acest sfarsit".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Lasă-mă să te iubesc

Duminică, 19 Ianuarie 2020
220

Publicăm astăzi o poezie de dragoste, venită pe adresa redacției de la Mirela Butacu. Vă dorim lectură plăcută.Lasă-mă să te iubescde Mirela Butacu Lasă-mă să te iub...

S-a stins din viață Dan Andrei Aldea, fost lider al trupei Sfinx

Duminică, 19 Ianuarie 2020
360

Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei Aldea, fost lider al formației Sfinx în anii 1970, a murit la vârsta de 69 de ani, în noaptea de vineri spre sâ...

Mobilizare a autorităților pentru sprijinirea familiei greu încercate din Zăicești

Duminică, 19 Ianuarie 2020
1586

Cazul familiei din localitatea Zăicești, comuna Bălușeni, greu încercată de boală și de neajunsuri, respectiv o femeie în vârstă de 67 de ani, imobilizată la pat de peste 15...