Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie. "Astăzi am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie", a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Maxima Chan Zuckerberg, căreia părinţii şi rudele îi spun Max, s-a născut pe 1 decembrie 2015. Ea este primul copil al lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan. În august 2017, CEO-ul Facebook a devenit tată pentru a doua oară. Cea de-a doua fiică a cuplului este botezată August. 

Mark Elliot Zuckerberg, născut pe 14 mai 1984, este programator, antreprenor, manager şi filantrop american. El este cofondator şi CEO al reţelei de socializare Facebook. 

Potrivit News.ro, Zuckerberg a cunoscut-o în timpul studenţiei sale la Universitatea Harvard pe Priscilla Chan. Relaţia lor a început în 2003.

Priscilla Chan este fiica unor refugiaţi chinezo-vietnamezi, care s-au mutat în Statele Unite după ocuparea oraşului Saigon, în 1975, de Armata de eliberare vietnameză. S-a născut în Braintree, Massachusetts, o suburbie a oraşului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy în 2003. A studiat medicina la Universitatea California din San Francisco.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2012. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
42

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
124

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1287

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....