Marian Godină o face praf pe Sorina Pintea: Tortură era când fiul ei vindea droguri copiilor

Marian Godină o face praf pe Sorina Pintea: Tortură era când fiul ei vindea droguri copiilor

Într-un material scris pe blogul său, polițistul Marian Godină o atacă dur pe Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății: „Tortură era când fiul ei vindea droguri copiilor”, spune polițistul.

Marian Godină a reacționat dur, într-un material publicat pe blogul său, la acuzațiile Sorinei Pintea despre modul în care a fost tratată în arest.

În articolul „Stop torturii”, publicat pe blogul său, Marian Godină spune că fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, are un tratament normal și amintește despre fiul acesteia, condamnat pentru trafic de droguri.

“Care copii, doamnă? Copiii ăia cărora fiu-tu le vindea droguri? Aia era tortură umană. Să vinzi cuiva niște substanțe despre care știi că le provoacă dependență și că-i va face să te caute să mai cumpere. Aia e tortură! Cum dracului se face că mama și tata au reușit să mă crească fără să ajung să vând droguri? Ah, ce nervi am! Aș continua, dar mai bine mă abțin. Auzi la ea: „respect, demnitate, stop abuzurilor, încetați tortura, justiție”…mă ia de cap.

Avocaţii Sorinei Pintea au criticat faptul că autorităţile române au creat condiţiile pentru ca aceasta să fie filmată de aproape, încătuşată şi într-o stare fizică precară.

Reamintim că fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea a fost arestată pentru luare de mită, dar în aceste zile a fost eliberată.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
3

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
104

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1844

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...