Loteria bonurilor fiscale a fost suspendată

Loteria bonurilor fiscale a fost suspendată

Administrația de stat din România a suspendat prin Hotărâre de Guvern extragerile lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale.

Extragerile ar putea fi reluate în termen de 90 de zile de la data încetării stării de alertă sau de urgență.

Loteria bonurilor a fost implementată din 2015 și a fost un succes între cetățenii români, în condițiile în care în 2016 o bucureșteancă a câștigat 1 milion de lei.

În general, câștigătorii ridică câteva sute de lei, o sumă decentă în condițiile în care tot ce trebuie să facă un om e să păstreze bonul fiscal primit în magazin.

De altfel, loteria bonurilor a fost creată pentru a încuraja cetățenii să ceară bon fiscal și să-i oblige astfel pe comercianți să respecte legea.

Hotărârea Guvernului României a fost publicată Monitorul Oficial și se aplică din 4 septembrie 2020.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
780

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...