Liderul pietii de profil din Botosani, Fabrica de Paine "Casa Painii" aniverseaza 10 ani de activitate si va sarbatori evenimentul printr-un nou produs pentru botosaneni: Cardul aniversar "Vecin bun cu Casa Painii"

Liderul pietii de profil din Botosani, Fabrica de Paine "Casa Painii" aniverseaza 10 ani de activitate si va sarbatori evenimentul printr-un nou produs pentru botosaneni: Cardul aniversar "Vecin bun cu Casa Painii"
Începând cu luna octombrie, botoșănenii vor beneficia de 10% reducere la toate produsele marca "Casa Painii" si "Casa Dulce" achiziționate din rețeaua magazinelor specializate ale fabricii, primind si utilizând cardul de reducere "Vecin Bun cu Casa Pâinii".

Cardurile vor fi distribuite prin promoteri în cartierele deservite de magazinele specializate: Stejari, Textila, zona Gării, Grivița – mall Uvertura, Bucovina, George Enescu – Rotunda, dar pot fi ridicate de orice botoșănean din orice zonă a orașului printr-o vizită direct în aceste magazine, ale fabricii Casa Pâinii.

"Vom avea personal care va livra aceste carduri botoșănenilor și vor oferi explicații cu privire la magazinul unde consumatorii sunt arondați . Dar oricine, din orice zonă a municipiului, dorește acest card, poate să-l obțină și direct din magazinele Casa Pâinii", a declarat Florian Moruzi, directorul general Casa Pâinii.

Acest avantaj, pe lângă prețurile de producător practicate în magazinele Casa Pâinii și gama foarte bogată de produse de panificație, patiserie și cofetărie, va crea fiecărui consumator din Botoșani un sentiment de relație directă cu fabrica  Casa Pâinii. "În același timp spunem noi că am creat un comerț plăcut și de bun gust, aducând cele mai bune produse mai aproape de botoșăneni", spune Florian Moruzi.

Pâine, prăjituri, patiserie coaptă în magazine, simigerie și înghețată naturală din lapte și smântână, prietenia și respectul nostru pentru consumatorii care ne-au făcut lideri detașați de piață, plus 10% reducere, acesta este, pe scurt, avantajul oferit de cardul Vecin bun cu Casa Pâinii!

 În plus, clienții care utilizează aceste carduri pot participa în perioada 1 oct - 15 decembrie 2015 la o tombolă prin care pot câștiga 1 an gratis de produse Casa Pâinii (regulamentul tombolei este disponibil pe www.casa-painii.ro/vecinbun și în magazine):

1 an de pâine gratis,

1 an de produse de patiserie gratis,

1 an de produse de cofetărie gratis!

Acestea sunt premiile oferite în fiecare dintre cele 6 magazine din municipiu, în urma cumpărăturilor efectuate cu cardul de reducere 10 % "Vecin bun cu Casa Pâinii".


"Ne-am gândit să nu limităm la un singur premiu ci să fim vecini buni cu fiecare dintre cei care au sau nu un magazin in cartierul lor. Din acest motiv fiecare magazin va avea cate 3 câștigători. Vă rugăm să deschideți ușa d-voastra promoterilor noștri, să  primiți cardul personal și să fiți vecini la fel de buni cu Casa Pâinii, punând pe masă bunătățile noastre. Vă asigur că sunt cele mai gustoase, cele mai bine fabricate și cele mai sigure produse din Botoșani.

La fel de important pentru mine personal este că, acum la aniversare, dupa 10 ani de activitate, pornind de la 0, Casa Pâinii si Casa Dulce sunt lideri detașați în domeniul alimentar, și astăzi le predau botoșănenilor, vecinii mei buni care le-au susținut și crescut, prin aceste magazine specializate, doua branduri de referință și mândrie. Vă mulțumesc!" – Florian Moruzi, directorul general Casa Pâinii.

Vă dorim să vă bucurați de reduceri!

 


(Material publicitar).

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii va trimite scrisori fiecărui pensionar privind recalcularea veniturilor. Decizia, luată după o discuție cu Dragnea și Dăncilă

astăzi, 21:53
161

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat sâmbătă seară că ministerul său va trimite pensionarilor câte o scrisoare în care vor fi informați în legătură cu situația ...

Încă un tramvai a sărit de pe șine. S-a întâmplat în zona industrială - FOTO

astăzi, 19:23
397

Săptămâna și incidentul pe liniile de tramvai! Botoșănenii spun că o tragedie se poate întâmpla în orice clipă, atrăgând atenția asupra pericolului pe care ...

Memoria zilei: Geniul din Botoșani care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

astăzi, 18:22
268

Născut la Botoșani, Elie Radu a fost, în egală măsută, un luptător pentru drepturile profesionale ale inginerilor, a stimulat şi a îndrumat creația inginerească. A deținut şi fu...