Lecție de viață. Un biciclist rănit a fost ținut în viață de un câine maidanez! FOTO

După sosirea cadrelor medicale, câinele ar fi vrut să se urce în ambulanță, cu bărbatul accidentat, și a alergat o bună bucată de drum după mașină.

Lecție de viață. Un biciclist rănit a fost ținut în viață de un câine maidanez! FOTO

   Foto: Facebook Jandarmeria Caras Severin

Un bărbat care a căzut în timp ce mergea cu bicicleta în zona montană și nu a mai putut să se miște a fost ajutat de un câine care a venit și l-a încălzit cu propriul corp până ce au venit salvatorii. Potrivit jandarmilor montani care au ajuns la locul accidentului, cel accidentat se afla într-o ușoară stare de hipotermie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Marius Săndulescu, a declarat că patrupedul „a rămas în zona unde a avut loc incidentul, era un câine fără stăpân”. Câinele ar fi vrut să se urce în ambulanță, cu bărbatul accidentat, și a alergat o bună bucată de drum după mașină.

Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Caras Severin:
 
Prietenul omului dă o lectie de "omenie"

Am fost solicitați să intervenim de urgență, deoarece un bărbat a căzut cu bicicleta în zona Muntelui Semenic și nu putea să se miște.

În urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, luni,16 iulie, în jurul orei 22.00, jandarmii montani, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug, s-au deplasat, în cel mai scurt timp, în zona Platoului Semenic, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din mun. Reșița, care s-a accidentat, căzând de pe bicicletă.

La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri în zona claviculei și se afla intr-o stare ușoară de hipotermie.

Primul salvator al bărbatului a fost un câine care imediat după producerea incidentului s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, incălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor. 

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin pentru a transporta persoana la spital. 

Până la refacerea fizică a ciclistului, bicicleta se află în custodia Postului de Jandarmi Montan Văliug.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin pentru a transporta persoana la spital. Până la refacerea fizică a ciclistului, bicicleta se află în custodia Postului de Jandarmi Montan Văliug.




Foto: Facebook Jandarmeria Caras Severin

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
267

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
2164

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
713

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...