Lauri pentru Mariuca Nicolau!

Lauri pentru Mariuca Nicolau!

 Mariuca Nicolau, Premiul I, Vaslui, 17 octombrie 2008  

Mariuca Nicolau a obtinut Premiul I la Festivalul-concurs national de muzica usoara "Constelatia necunoscuta", desfasurat la Vaslui, pe 17 octombrie.

Corneliu Muresanu, coordonatorul Grupului Productie Emisiuni Muzicale si Divertisment Radio Iasi, a invitat-o sa participe la Spectacolul organizat in Botosani la inaugurarea Salii Polivalente din 26 octombrie.

Aflat la a 38-a editie, Festivalul a fost structurat pe trei grupe de varsta si a fost organizat la Casa de Cultura Constantin Tanase" din Vaslui. Mariuca a concurat la categoria de varsta 15-25 de ani, alaturi de alti 24 de participanti, si a obtinut Premiul I.

Chitara pe care a primit-o de la Asociatia "Europa" din Vaslui o va folosi cu placere la cursurile de chitara pe care le-a inceput din acest an.

Din juriu au facut parte, printre altii, compozitorii Dumitru Jijie, Eugen Ungureanu, Marcel Iorga, Dumitru Lupu, Eugen Bertea, Corneliu Muresanu de la Radio Iasi.

Ea a fost felicitata de membrii juriului, invitata sa participe in decembrie la Onesti, la o lansare de CD organizata de Casa de Productie ElectroStar.

Mariuca a absolvit in acest an Scoala Populara de Arte, sectia canto-muzica usoara, si in prezent este membra a Grupului "Vis de Artist", coordonat de prof. Catalina Constantinovici.

Alaturi de ea, la aceeasi categorie de varsta, din Botosani a participat Anamaria Raducan, care a obtinut Mentiune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 2-1! Criza continuă

Luni, 28 Septembrie 2020
233

FC Botoșani s-a deplasat la Sibiu pentru duelul cu Hermanstadt din etapa a 5-a a primei divizii. Formația lui Marius Croitoru venea după 3 partide fara victorie, deși începuse perfect campio...

Tânăr amendat pentru că fotografia buletinele de vot

Luni, 28 Septembrie 2020
252

Un tânăr din localitatea Corni, din județul Botoșani a fost amendat de polițiști, după ce a fost surprins în timp ce fotografia buletinele de vot, informează Inspectoratul de Poliț...

Mâine: Cod galben de inundații în Botoșani

Luni, 28 Septembrie 2020
850

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare de tip Cod galben de inundaţii, valabilă marţi, vizând râurile Jijia și Siret, iar afl...