Lângă noi: Tânărul care și-a bătut cu biciul concubina minoră a fost reținut pentru 24 de ore

Lângă noi: Tânărul care și-a bătut cu biciul concubina minoră a fost reținut pentru 24 de ore

Tânărul în vârstă de 19 ani din Suceava, care și-a bătut cu biciul concubina minoră, însărcinată în luna a cincea, a fost reținut pentru 24 de ore. Imaginea cu chipul infractorului a fost făcută publică de StiridinBucovina.ro și o vedeți în poza.

Individul a bătut-o cu sălbăticie pe fata în vârstă de 15 ani din gelozie. Agresiunea ar fi fost filmată chiar de mama victimei.

„În ciuda încercărilor minorei și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor. Mai mult, în cursul zilei de duminică, acesta urmează să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Vineri seară, în jurul orei 21.15 polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea s-au autosesizat cu privire la un clip video apărut pe rețele de socializare în care era surprinsă o agresiune asupra unei tinere, scrie RealitatedeSuceava.net.

Echipajul a identificat locația în care a avut loc agresiunea (respectiv un cătun de romi din comuna Horodnic de Sus). În continuarea verificărilor s-a constatat că victima este o minoră de 15 ani, însărcinată în luna a cincea, iar agresorul este concubinul acesteia de 19 ani.

De asemenea,  în urma audierii minorei în prezența avocatului din oficiu dar si a mamei sale, a rezultat că filmarea a fost făcută în data de 15 ianuarie. Cele două au declarat că filmarea ar fi fost făcută în joacă, fără să fie vorba despre o agresiune reală. Acestea au precizat că filmarea ar fi fost realizată și postată de fostul concubin al mamei fetei ca un act de răzbunare.

Victima a refuzat în prezența mamei și avocatului din oficiu să depună plângere penală. Au fost informați reprezentanții Direcției Generale pentru Asistența și Protecția Copilului Suceava dar și Avocatul Poporului. Polițiștii au întocmit în acuză dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și act sexual cu un minor.

Scenele sunt de o violență sunt incredibilă și pot fi văzute aici:

Lângă noi: Fată de 15 ani însărcinată, bătută cu biciul în curtea casei, de către „soț”. Mama adolescentei a filmat scena (Video) 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
393

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
249

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
95

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...