La Curtești a început campania electorală? Șeful ARR Botoșani, Florin Plian, acuzat că folosește mașina de serviciu pentru a-și rezolva problemele la păstrăvărie

La Curtești a început campania electorală? Șeful ARR Botoșani, Florin Plian, acuzat că folosește mașina de serviciu pentru a-și rezolva problemele la păstrăvărie

Noul director al filialei locale ARR, Florin Plian, pare să fi devenit ținta preferată a fotografilor amatori de la Botoșani.

La nici o săptămână de la data la care a fost numit în funcția de director la Autoritatea Rutieră Română de la Botoșani, fotografii i-au surprins vineri, în jurul orei 11 a amiezii, mașina de serviciu parcată în curtea casei de la Curtești.

“Cu mașina instituției și în programul de lucru își vede de afacerile proprii, de păstrăvăria din Orășeni Deal... Asta deși nu are voie să folosească mașina instituției în scopuri personale și nici să umble hai-hui prin județ pe unde-l taie capul, în timpul programului de lucru la ARR... Domnul Plian Florin crede că dacă e numit de PNL într-o funcție nemeritată chiar își poate permite orice în comuna în care mai e și consilier local? Asta DA nesimțire și aroganță...”, au comentat autorii fotografiei.

Directorul ARR Botoșani, Florin Plian, a explicat însă că are mai mult decât un acord din partea conducerii centrale a ARR pentru a folosi mașina de serviciu tot timpul.

“În fișa postului scrie foarte clar că trebuie să mă deplasez la orice intervenție care apare, în interes de serviciu, iar acest lucru cu mașina instituției. Ori, cum locuiesc la 8 kilometri de municipiul Botoșani, ar însemna ca înainte de a ajunge la o intervenție, să plec de acasă cu mașina personală până la sediu, de acolo să iau mașina de serviciu, și abia apoi să merg la intervenția la care trebuie să ajung. Nu se pune problema să folosesc mașina în interes personal, iar acea fotografie este făcută la mine acasă, de unde, dacă este necesar, plec direct la intervenții. Mașina este cu GPS și se pot verfica toate cursele făcute”, a explicat directorul filialei locale ARR, Florin Plian.

Pe de altă parte, Florin Plian a explicat că fotografii care i-au surprins mașina în curte nu sunt alții decât angajații, sau cineva din primăria comunei Curtești, unde acesta este consilier local.

“Este foarte clar că cel care a făcut poza este un apropiat al actualului primar de la Curtești, angajații, sau cineva din Primăria comunei Curtești. Se vede după cum a făcut fotografia, că are acces direct să facă poză la mine în curte. Sunt contracandidat la funcția de primar în comună și probabil ei au dat deja startul campaniei electorale”, a mai adăugat directorul ARR Botoșani, Florin Plian.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
118

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
158

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
116

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...