ISU Botoșani comemorează 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin

ISU Botoșani comemorează 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin

Astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin. Acesta și-a pierdut viața  în data de 17 septembrie 2010, la numai 10 zile după ce împlinise 32 ani, în timpul unei misiuni de salvare a unui tânăr blocat într-un bazin de captare a apei.

Colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” au transmis cu această ocazie un mesaj de comemorare. Marius Loghin a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.

Suntem datori să nu uităm!

Timpul trece, dar rănile nu se vindecă.

În urma cu 10 ani am pierdut un camarad - sublocotenent (p.m) Marius Loghin.

Marius a decedat în data de 17 septembrie 2010, la numai zece zile după împlinirea vârstei de 32 de ani, pe timpul unei misiuni de salvare a unui tânăr, blocat într-un bazin de captare a apei.

Absolvent al Colegiului Național "A.T. Laurian" din Botoșani, sublocotenentul era angajat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al județului Botoșani din anul 2006.

Pentru faptele de eroism și sacrificarea vieții în misiune, pompierul salvator Marius Loghin a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.

Dumnezeu să te odihnească în pace!

CINSTE ȘI ONOARE MEMORIEI LUI!”, au transmis reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga”, Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr din județ reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

astăzi, 15:37
1

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 26 de ani din comuna Răchiți, cercetat sub aspectul ...

Cotă unică de impozitare și în 2021. Nu vor creşte taxele şi impozitele

astăzi, 15:06
35

Cota unică de impozitare va rămâne valabilă și în 2021 iar taxele şi impozitele nu vor crește. Anunțul a fost făcut de premierul României.Premierul Ludovic Orban a dat a...

Controale anti-COVID intensificate. Amenzi de 12.000 de lei aplicate într-o singură zi

astăzi, 14:53
70

Pe raza județului Botoșani, sub autoritatea Instituției Prefectului, în perioada stării de alertă au fost organizate acțiuni în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale ale...