Iar despre Tramvaiele Eltrans. Un călător a filmat cum un tramvai a luat foc în timpul mersului

Iar despre Tramvaiele Eltrans. Un călător a filmat cum un tramvai a luat foc în timpul mersului

O imagine incredibilă filmată într-un tramvai din Botoșani circulă în acest moment pe internet fără ca cineva să dea vreo explicație coerentă asupra a ceea ce se întâmplă în imagini.

Practic, în filmarea făcută de un călător se vede cum tramvaiul a luat foc, dar sub puntea pe care sunt amplasate scaunele călătorilor, în timp ce cabina tramvaiului este invadată de fum.

Sătui de atât de multe incidente care au avut loc în Botoșani, călătorii au început să facă glume pe subiect, și au dat tot felul de interpretări filmării, de la faptul că Eltrans a aprins instalația de Crăciun și până la faptul că acesta este sistemul de încălzire al scaunului.

Imaginile apar doar cu puțin înainte de semnarea contractului privind sistemul de rulare al Eltrans, fapt care va avea loc săptămâna viitoare, și care va permite companiei de transport public să achiziționeze autobuze în regim de leasing operațional. Acestea vor înlocui tramvaiele actuale pe perioada implementării proiectului european în valoare de peste 32 de milioane de euro implementat de municipalitatea de la Botoșani.

Imaginile surprinse de botoșănean pot fi văzute urmând linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/cristian.prisacariu.12/videos/220238322323683/

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...