Hagi: României îi doresc să fie şi mai frumoasă şi să investească în cele trei segmente sociale

Hagi: României îi doresc să fie şi mai frumoasă şi să investească în cele trei segmente sociale

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, a transmis un mesaj de Ziua Naţională, spunând că îşi doreşte ca ţara noastră să fie şi mai frumoasă şi să investească în cultură, sport şi sănătate. El consideră că dacă ne îndreptăm spre aceste domenii, atunci România va fi mult mai frumoasă decât este în prezent, relatează News.ro.

Hagi a avut vineri seara, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Dinamo de sâmbătă şi un mesaj de Ziua Naţională a României.

“României îi doresc să fie şi mai frumoasă şi să investească în cele trei segmente sociale: cultură, sport şi sănătate. Ar fi timpul să ne îndreptăm spre aceste lucruri ca România să fie mult mai frumoasă decât este. Eu zic că uniţi suntem, o iubim, vorbim despre ea, ne place chiar dacă din când în când ne mai lamentăm puţin, dar sunt logice, normale. Orice român iubeşte România, dar ea trebuie să fie mai frumoasă şi mai puternică şi sper să investim unde trebuie”, a afirmat Hagi.

La această aniversare a României, fostul căpitan al naţionalei a fost întrebat care au fost cei mai buni sportivi ai ţării noastre, spunând însă că nu este în măsură să facă acest lucru şi că aceste statistici trebuie făcute de suporteri şi de mass-media. Totuşi, Hagi a afirmat că mulţi sportivi au reprezentat România la cel mai înalt nivel, au făcut o bună reclamă ţării lor, iar acei sportivi merită respect.

“România a avut întotdeauna sportivi foarte mari, care au reprezentat România aşa cum trebuie mai ales în străinătate, acasă e o competiţie internă, între noi. Dar mulţi sportivi valoroşi care au reprezentat România peste hotare la nivelul cel mai ridicat, făcând bine României, făcând o bună reclamă româniei, vorbindu-se de România, iar eu cred că acei sportivi merită respect”, a declarat Hagi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
110

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
70

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...