Guillaume Depardieu: In familia mea toti am invatat sa murim nobil!

Guillaume Depardieu: In familia mea toti am invatat sa murim nobil!

Guillaume Depardieu
Hot News

Decesul actorului Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, survenit ieri, la o zi dupa repatrierea urgenta din Romania, continua sa socheze opinia publica din Franta, ca si pe cea din Romania, scrie Hot News.

Ziarele franceze acorda spatii ample rememorarii vietii lui Guillaume Depardieu, punctand pe sensibilitatea sa exacerbata, pe personalitatea sa impresionanta, dar si pe trecutul plin de excese cauzat si de relatia dificila cu tatal sau, Gerard Depardieu.

Actorul Guillaume Depardieu a incetat din viata pe 13 octombrie, la doar 37 de ani, in urma unei pneumonii galopante, contractate in timp ce filma in Bucuresti pentru pelicula Copilaria lui Icar.

Se pare ca nimeni nu a banuit ca starea de sanatate a actorului era atat de severa. Dupa glume, muzica, rasete, echipa care a lucrat la film s-a spart, la finele saptamanii trecute, si fiecare a plecat in alta directie, fara sa banuiasca tragedia.

Potrivit unor surse, actorul ar fi suferit si de ciroza. Spre sfarsitul filmarilor din Romania, Guillaume Depardieu a avut o intalnire cu presa, in cadrul careia a afirmat ca se gandeste constant la moarte. "In familia mea toti am invatat sa murim nobil", spunea Depardieu Jr., in urma cu cateva saptamani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
208

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...