Grădinița cu Program Prelungit "Șotron" Botoșani - 40 de ani de existență, 40 de ani de educație

Grădinița cu Program Prelungit "Șotron" Botoșani - 40 de ani de existență, 40 de ani de educație
Colectivul  Grădiniţei cu Program Prelungit "Şotron" Botoşani va marca cei 40 de ani de activitate a acestei instituţii de învăţământ prin organizarea Zilelor Grădiniţei Şotron, în perioada 16-21 noiembrie 2015.

Deschiderea programului manifestărilor va avea loc luni, 16 noiembrie 2015, începând cu ora 10.00, cu un moment festiv la care sunt invitaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, ai Primăriei Municipiului Botoşani, ai Consiliului Local, ai altor instituţii de stat și de cultură din comunitate.

Cu această ocazie vor fi prezentate o expoziţie de fotografie "Trecut-au anii…", o expoziţie "Ingeniozitate şi creativitate" cu materiale didactice confecţionate de educatoarele din grădiniţă, precum şi scurte momente artistice prezentate de preşcolarii grădiniţei.

În zilele următoare vor fi organizate activități în cadrul proiectelor educaționale cu instituții, precum: ISU Botoșani, Poliția rutieră, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică, Școala Gimnazială nr.11 Botoșani, Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare" Botoșani, Liceul de Artă "Ștefan Luchian" Botoșani, Grădinițele Vlădeni și Brehuiești, activități  la care vor participa elevii, copiii preșclari și părinții acestora. Clipe emoționante vor petrece toți cei care au trecut pragul grădiniței de-a lungul anilor ca preșcolari, părinți, bunicii, angajați sau colaboratori și care vor vizita grădinița în "Ziua porților deschise".

În programul Zilelor Grădiniței Șotron sunt și două activități metodice: un Seminar care va avea tema "Educația în grădiniță – investiție pentru viitor", precum și un schimb de experiență interjudețean cu cadrele didactice de la Grădinița "1-2-3" Suceava, activități desfășurate sub egida Inspectoratului Școlar Județean Botoșani și a Casei Corpului Didactic Botoșani. (Director, prof. Aurelia Ciura)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Radu Roșu, despre meciul CSM - Târgoviște: "Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câștiga"

astăzi, 20:27
63

CSM Botoșani se deplasează la Târgoviște, acolo unde vor da piept cu "lanterna roșie", CSU Târgoviște. Partida pare a fi una foarte simplă pentru Botoșani, având &ic...

Expoziție a terapiilor complementare, la Muzeul Județean din Botoșani

astăzi, 19:35
139

Vineri, 25 octombrie a.c., începând cu ora 12:00, va avea loc deschiderea oficială a Expoziției de terapii complementare, găzduită de Muzeul Județean Botoșani. Aceasta este organizat...

Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

astăzi, 18:35
470

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate&...