Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!

Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!
Gradinitele din Botosani mai dispun de 672 de locuri libere pentru viitorul an scolar, 628 fiind pana in prezent ocupate.

Numarul locurilor in gradinitele botosanene este limitat, indeosebi la cele cu program prelungit. In prezent, in aproape toate gradinitele aflate in zonele centrale, grupele sunt supradimensionate.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean, cele mai multe locuri ramase libere, pentru vitorul an scolar, sunt la Gradinita numarul 8 din Dorohoi, fiind vorba despre 140 de locuri, 110 fiind deja ocupate.

In municipiul Botosani, cele mai multe locuri libere sunt la Gradinita 22, care mai dispune de 60 de locuri. Cea mai cautata gradinita din Botosani ramane in continuare Gradinita 19, care nu mai are nici un loc disponibil, toate cele 280 de locuri fiind deja ocupate.

"Locurile din gradinite se mai elibereaza, cat de cat, pentru ca sunt copii din grupa care vor pleca in clasa I, si astfel se vor mai elibera din locuri. Oricum lupta e mare, mai ales pentru gradinitele cu program prelungit. Indiferent de gradinita, prioritate au copiii care sunt din cartierele invecinate respectivei unitati de invatamant", a precizat Aurelia Simion, purtator de cuvant al ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
102

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
22

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
397

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...