Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!

Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!
Gradinitele din Botosani mai dispun de 672 de locuri libere pentru viitorul an scolar, 628 fiind pana in prezent ocupate.

Numarul locurilor in gradinitele botosanene este limitat, indeosebi la cele cu program prelungit. In prezent, in aproape toate gradinitele aflate in zonele centrale, grupele sunt supradimensionate.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean, cele mai multe locuri ramase libere, pentru vitorul an scolar, sunt la Gradinita numarul 8 din Dorohoi, fiind vorba despre 140 de locuri, 110 fiind deja ocupate.

In municipiul Botosani, cele mai multe locuri libere sunt la Gradinita 22, care mai dispune de 60 de locuri. Cea mai cautata gradinita din Botosani ramane in continuare Gradinita 19, care nu mai are nici un loc disponibil, toate cele 280 de locuri fiind deja ocupate.

"Locurile din gradinite se mai elibereaza, cat de cat, pentru ca sunt copii din grupa care vor pleca in clasa I, si astfel se vor mai elibera din locuri. Oricum lupta e mare, mai ales pentru gradinitele cu program prelungit. Indiferent de gradinita, prioritate au copiii care sunt din cartierele invecinate respectivei unitati de invatamant", a precizat Aurelia Simion, purtator de cuvant al ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
133

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
94

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
84

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...