Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!

Gradinita 19 ramane cea mai solicitata unitate, pentru prescolari, din Botosani!
Gradinitele din Botosani mai dispun de 672 de locuri libere pentru viitorul an scolar, 628 fiind pana in prezent ocupate.

Numarul locurilor in gradinitele botosanene este limitat, indeosebi la cele cu program prelungit. In prezent, in aproape toate gradinitele aflate in zonele centrale, grupele sunt supradimensionate.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean, cele mai multe locuri ramase libere, pentru vitorul an scolar, sunt la Gradinita numarul 8 din Dorohoi, fiind vorba despre 140 de locuri, 110 fiind deja ocupate.

In municipiul Botosani, cele mai multe locuri libere sunt la Gradinita 22, care mai dispune de 60 de locuri. Cea mai cautata gradinita din Botosani ramane in continuare Gradinita 19, care nu mai are nici un loc disponibil, toate cele 280 de locuri fiind deja ocupate.

"Locurile din gradinite se mai elibereaza, cat de cat, pentru ca sunt copii din grupa care vor pleca in clasa I, si astfel se vor mai elibera din locuri. Oricum lupta e mare, mai ales pentru gradinitele cu program prelungit. Indiferent de gradinita, prioritate au copiii care sunt din cartierele invecinate respectivei unitati de invatamant", a precizat Aurelia Simion, purtator de cuvant al ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur atacă dur contracandidații: „Ei nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală. Își doresc cu ardoare să devină niște edili de Facebook”

astăzi, 11:18
31

În prag de campanie electorală, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, contestă activitatea profesională a contracandidaților săi, răspunzând dur ca urmare a unor discuț...

Un botoșănean care și-a abandonat familia, a ajuns după gratii

astăzi, 11:10
59

Marți, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nicșeni, au reușit identificarea unui bărbat de 42 de ani din comuna Nicșeni, pe numele căruia era emis de către Judecătoria din Botoșani, ...

Pericol public. Aproape în comă alcoolică la volan

astăzi, 11:05
63

Marți, polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 208 C, au oprit pentru control un autoturism condus de un bă...