Funeriu, deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar

Funeriu, deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a fost deranjat de jurnaliştii prezenţi la deschiderea anului şcolar. Mai mult, ministrul Funeriu s-a enervat când un reporter l-a întrebat cine a compus imnul naţional.

Începutul anului şcolar nu a fost prea uşor pentru Ministrul Educaţiei. Daniel Funeriu a murmurat discret imnul naţional, apoi, la discursul oficial pentru deschiderea anului şcolar, a fost trădat de microfon. În clasă, ministrul s-a enervat şi pe unii ziarişti, care încercau să-l filmeze.

"Eu i-am rugat să nu facă sincroanele de aici, de la voi, dar vor neapărat să vă aibă aici. Trebuie să le cerem şi voie să facă lucrul acesta", a spus ministrul Educaţiei.

Funeriu le-a mai spus jurnaliştilor că ar fi trebuit să ceară voia părinţilor să filmeze la şcoală şi s-a enervat că un reporter l-a întrebat cine a compus imnul naţional.

"Cred că ar fi fost un lucru bun să fi cerut părinţilor voie să facă acest lucru. Nu m-a enervat deloc acest lucru, ci pur şi simplu a fost o remarcă care ar fi ţinut de o oarecare curtoazie faţă de elevi. -Ne spuneţi şi nouă cine a compus Imnul? -Doamnă, haideţi, vă rog foarte mult! Un minim de decenţă! Astfel de întrebări nu cred că îşi au locul aici! Evident că lucrurile astea nu pot fi puse sub semnul întrebării!", scrie Realitatea.TV.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Lasă-mă să te iubesc

Duminică, 19 Ianuarie 2020
227

Publicăm astăzi o poezie de dragoste, venită pe adresa redacției de la Mirela Butacu. Vă dorim lectură plăcută.Lasă-mă să te iubescde Mirela Butacu Lasă-mă să te iub...

S-a stins din viață Dan Andrei Aldea, fost lider al trupei Sfinx

Duminică, 19 Ianuarie 2020
370

Cântărețul, instrumentistul și compozitorul Dan Andrei Aldea, fost lider al formației Sfinx în anii 1970, a murit la vârsta de 69 de ani, în noaptea de vineri spre sâ...

Mobilizare a autorităților pentru sprijinirea familiei greu încercate din Zăicești

Duminică, 19 Ianuarie 2020
1611

Cazul familiei din localitatea Zăicești, comuna Bălușeni, greu încercată de boală și de neajunsuri, respectiv o femeie în vârstă de 67 de ani, imobilizată la pat de peste 15...