Florin Turcanu ii raspunde lui Dolineaschi: "Imparati puteti fi numiti voi, care veniti o data pe luna in judet"

Florin Turcanu ii raspunde lui Dolineaschi: "Imparati puteti fi numiti voi, care veniti o data pe luna in judet"
In urma declaratiilor de presa facute de catre Andrei Dolineaschi, presedintele PSD Botosani, doresc sa fac urmatoarele precizari:

Astept   de la  PSD si  de la  conducerea acestui  partid sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu mai tine cu minciunile fata de cetatenii judetului Botosani sicu amenintari fata de oamenii politici de la celelalte partide, folosind instrumentelestatului in acest sens.Domnule  Dolineaschi,  va  cer  public  sa  recunoasteti  ca  judetul  Botosani,incepand  din  1990  a  fost  condus,  in  proportie  de  80%  de  catre  comunistitransformati in pesedisti, si v-ati putut lauda cu un singur lucru: ati tinut judetul Botosani pe ultimul loc din Romania si pe ultimul loc din Europa in ceea ce privestedezvoltarea judetului si a crearii locurilor de munca.

Va cer public sa spuneti cetatenilor care sunt pesedistii si ce fel de politica au dus cat timp s-au aflat la conducerea acestei tari si acestui judet, au vandut la fier vechi toate intreprinderile care au creat bunastare si locuri de munca pentru judetul Botosani.

Ati facut cea mai urata politica si doriti sa o faceti si in viitor, saracind lumea,punand  taxe  si  impozite,  mintind  ca  veti  crea  locuri  de  munca,  fara  a  duce  laindeplinire  aceste  promisiuni.  Voi  ati  dorit  si  doriti  in  continuare  ca  majoritatea botosanenilor sa fie asistati social pentru ca voi sa puteti veni cu minciuni si  cu gesturi mici pentru a le castiga voturile.

De cand ma aflu la conducerea Botosaniului,  acest judet a atras cele maimulte fonduri europene  intr-o perioada atat de grea, si a primit foarte multi oficialidin  alte  tari,  facandu-l  cunoscut  la  nivel  national  si  european,  ceea  ce  nu  s-aintamplat pe perioada cand voi ati condus acest judet.

Domnule Dolineaschi, nu incercati sa induceti lumea in eroare, facandu-ma fara niciun argument, “ imparat , titulatura pe care nu mi-am arogat-o niciodata.Imparati puteti  fi  numiti  voi,  care veniti  o data pe luna in judet, o data pe luna primiti lumea in audienta, lucru pe care cu siguranta nu il puteti afirma despre mine.

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din România fără coronavirus este în Botoșani. Ulițele sunt dezinfectate zilnic și oamenii stau în case

astăzi, 19:55
835

Autorităţile locale din Vârful Câmpului dezinfectează zilnic satele comunei, dau de mâncare bătrânilor pentru a-i ţine în case şi i-au trimis în izolare &icir...

Un polițist a ajuns la spital, după un accident rutier pe drumul Botoșani-Dorohoi

astăzi, 19:39
245

Un angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost implicat într-un accident grav pe drumul care leagă municipiile Dorohoi și Botoşani.Bărbatul, de 47 de ani, aflat la vola...

Botoșănenii nu mai rezistă în case: amenzi de peste 1 miliard de lei vechi numai în ultimele 24 de ore

astăzi, 18:55
554

În timp ce autoritățile fac apel la autodisciplinare, după două săptămâni de izolare la domiciliu, botoșăneni par să nu mai reziste în case. Nu beneficiază de nic...