Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita

Punctual, viceprimarul ii explica lui Campanu si care este situatia, din punctul sau de vedere. Astfel, din cele povestite de Campanu, doar masina e reala. In legatura cu celelalte, Ghiorghita asteapta lamuriri si detalii. Eventual si probe.

Referitor la ansamblul de blocuri din Saveni, acesta apartine unei societati din Botosani, cu care nu are nici o legatura, spune viceprimarul.

Cu barul nu e decat o abureala. Pentru garaj detin autorizatie de constructie, spatiul este intabulat si platesc taxe si impozite. Eu nu m-am imbogatit in ultimii 4 ani ca altii, care de la o Dacie au ajuns sa aiba gipane si bijuterii de aur de sute de mii de euro. O sa descoperim cu totii ca daca i-a murit pisica mai mosteneste si de la ea 500.000 de euro sau cine stie ce dividende. In ce priveste plangerea penala, il sfatuiesc mai intai sa invete sa scrie. In afara de note informative nu stie sa scrie altceva si nu am auzit sa faca ceva bun pentru judet. Sa isi pazeasca mai bine spatele la el in partid, fiindca am inteles ca dupa alegeri nu va mai fi presedinte. In momentul de fata i se face anticampanie chiar la el, pe Colegiul unde candideaza, a subliniat Florin Ghiorghita.

Cu privire la cuzatiile de trafic de influenta, Ghiorghita iese din situatie precizand ca nu a spus asa ceva, dar este curios de ce a inteles Campanu ca ar fi vorba despre bani.

Eu m-am referit la alte onoruri, care pot insemna voturi in campanie sau felicitari. Dar daca el se simte cu musca pe caciula!, a completat Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îngrijorător! Mortalitatea prin boli cardiovasculare în România, de 3 ori mai mare decât prin cancer!

Marţi, 21 Mai 2019
77

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, în România, de trei ori mai mare decât cea prin cancer, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Societăţi...

FC Hermannstadt - FC Botosani 0-2. Victorie pe final de meci obţinută de botoșăneni în inferioritate numerică

Marţi, 21 Mai 2019
165

Mihai Roman şi Golofca au marcat pentru echipa lui Liviu Ciobotariu, într-un moment în care oaspeţii jucat în 10 după eliminarea lui Oaidă. Botoșănenii l-au pierdut pe...

La un pas de moarte, după ce lama unei coase i-a pătruns până aproape de inimă!

Marţi, 21 Mai 2019
1354

Incident deosebit de grav, petrecut chiar în curtea casei! Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Săveni, a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată, pacientul fiind introdus...