Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita

Punctual, viceprimarul ii explica lui Campanu si care este situatia, din punctul sau de vedere. Astfel, din cele povestite de Campanu, doar masina e reala. In legatura cu celelalte, Ghiorghita asteapta lamuriri si detalii. Eventual si probe.

Referitor la ansamblul de blocuri din Saveni, acesta apartine unei societati din Botosani, cu care nu are nici o legatura, spune viceprimarul.

Cu barul nu e decat o abureala. Pentru garaj detin autorizatie de constructie, spatiul este intabulat si platesc taxe si impozite. Eu nu m-am imbogatit in ultimii 4 ani ca altii, care de la o Dacie au ajuns sa aiba gipane si bijuterii de aur de sute de mii de euro. O sa descoperim cu totii ca daca i-a murit pisica mai mosteneste si de la ea 500.000 de euro sau cine stie ce dividende. In ce priveste plangerea penala, il sfatuiesc mai intai sa invete sa scrie. In afara de note informative nu stie sa scrie altceva si nu am auzit sa faca ceva bun pentru judet. Sa isi pazeasca mai bine spatele la el in partid, fiindca am inteles ca dupa alegeri nu va mai fi presedinte. In momentul de fata i se face anticampanie chiar la el, pe Colegiul unde candideaza, a subliniat Florin Ghiorghita.

Cu privire la cuzatiile de trafic de influenta, Ghiorghita iese din situatie precizand ca nu a spus asa ceva, dar este curios de ce a inteles Campanu ca ar fi vorba despre bani.

Eu m-am referit la alte onoruri, care pot insemna voturi in campanie sau felicitari. Dar daca el se simte cu musca pe caciula!, a completat Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
202

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
669

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
244

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...