Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

După mai bine de un an, Florin Acsinte își dorește să revină în fotbal. În această vară, Florin a fost aproape de a semna cu o echipă de tradiție, Rapid București.

Acesta a făcut antrenamente cu giuleștenii, însă, în final, a fost împiedicat de politica clubului și a decis să nu semneze cu formația bucureșteană.

"Primesc foarte multe mesaje din partea suporterilor Rapidului și nu numai, prin care sunt întrebat dacă este adevărat că am fost în cantonament cu Rapid și dacă voi semna.

Am fost cu Rapid în toata perioada lor de cantonament, m-am antrenat alături de ei, am făcut testele medicale și toate au fost în regulă. Din punct de vedere fizic și sportiv am fost la parametri foarte mari, chiar dacă timp de 1 an de zile am dorit sa fiu un sprijin pentru familie, să le fiu mai aproape, urmare a faptului că familia noastră s-a mărit.

Am fost dorit de către antrenor și țin să îi mulțumesc pe aceasta cale, însă unele persoane din conducere au fost influențate de alți "factori", care nu au legătură cu sportul, motiv pentru care nu am putut ajunge la un acord privind semnarea contractului" a scris fostul căpitan al FC Botoșani pe contul său de socializare.

Crescut de FC Botoșani, Acsinte a jucat în carieră pentru formația locală, Dinamo, Pandurii, Voluntari și Hermannstadt. Două trofee are Florin în carieră: cupa și supercupa României, câștigate cu Voluntari.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Raport de activitatea al ITM pe 2020: amenzi de peste un miliard de lei

astăzi, 10:10
72

În anul 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani a desfăşurat acţiuni de control, conform Programului propriu de acţiuni, aprobat de Inspecţia Muncii.În domeniul Relaţi...

Ministrul Sănătății: Vor fi testați toți elevii cu simptome care vin în unitățile de învățământ

astăzi, 08:22
197

În eventualitatea în care cursurile vor fi reluate în format fizic în școli, începând cu 8 februarie, elevii cu simptome care vin la școală vor fi testați, a ex...

Ministrul Muncii: de la 1 februarie 2021, alocațiile copiilor vor fi majorate cu 20%

astăzi, 08:03
670

Alocațiile copiilor  vor intra majorate cu 20% în luna februarie, a anunțat Ministrul Muncii, Raluca Turcan.Aceasta a precizat că urmează să se stabilească dacă se va menține ș...