Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

După mai bine de un an, Florin Acsinte își dorește să revină în fotbal. În această vară, Florin a fost aproape de a semna cu o echipă de tradiție, Rapid București.

Acesta a făcut antrenamente cu giuleștenii, însă, în final, a fost împiedicat de politica clubului și a decis să nu semneze cu formația bucureșteană.

"Primesc foarte multe mesaje din partea suporterilor Rapidului și nu numai, prin care sunt întrebat dacă este adevărat că am fost în cantonament cu Rapid și dacă voi semna.

Am fost cu Rapid în toata perioada lor de cantonament, m-am antrenat alături de ei, am făcut testele medicale și toate au fost în regulă. Din punct de vedere fizic și sportiv am fost la parametri foarte mari, chiar dacă timp de 1 an de zile am dorit sa fiu un sprijin pentru familie, să le fiu mai aproape, urmare a faptului că familia noastră s-a mărit.

Am fost dorit de către antrenor și țin să îi mulțumesc pe aceasta cale, însă unele persoane din conducere au fost influențate de alți "factori", care nu au legătură cu sportul, motiv pentru care nu am putut ajunge la un acord privind semnarea contractului" a scris fostul căpitan al FC Botoșani pe contul său de socializare.

Crescut de FC Botoșani, Acsinte a jucat în carieră pentru formația locală, Dinamo, Pandurii, Voluntari și Hermannstadt. Două trofee are Florin în carieră: cupa și supercupa României, câștigate cu Voluntari.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezența la vot la ora 19.00 în județul Botoșani: 41,69 %

astăzi, 19:06
159

154.175 de botoșăneni s-au prezentat până la ora 19.00  la secțiile de votare din județul Botoșani.Potrivit Autorității Electorale Permanente, în mediul urban din județu...

Prezența la vot la ora 18.00 în județul Botoșani: 39,29 %. Abia de la această oră în municipiul Botoșani s-a depășit o prezență de 25%

astăzi, 18:19
346

145.300 de botoșăneni s-au prezentat până la ora 18.00 la secțiile de votare din județul Botoșani.Potrivit Autorității Electorale Permanente, în mediul urban din județul...

Prezența la vot la ora 16 în județul Botoșani: 32,82 %

astăzi, 16:02
401

107.224 de botoșăneni s-au prezentat până la ora 16 la secțiile de votare din județul Botoșani.Potrivit Autorității Electorale Permanente, în mediul urban au votat 38.656 pers...