Finanţele ieşene investesc pentru lucrări de reabilitare la Vama Stânca-Costeşti

Finanţele ieşene investesc pentru lucrări de reabilitare la Vama Stânca-Costeşti

Mai multe birouri vamale din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi vor intra intr-un program de reabilitare. DGRFP organizeaza o licitatie pentru realizarea lucrarilor, data limita de depunere a ofertelor fiind 1 septembrie, in conditiile in care prevederea bugetara a fost stabilita la peste 675 mii lei. 

Se doreste realizarea unor lucrari de reparatii la platforme de scanare si cai de rulare in cadrul vamilor Sculeni (Iasi), Siret (Suceava), Stanca-Costesti (Botosani) si Albita (Vaslui). 

La Vama Sculeni se vor face reparatii la platforma de scanare si la caile de rulare pentru o suprafata de 2.100 metri patrati, in timp ce la Vama Siret va fi realizat acelasi tip de lucrari, dar pentru o suprafata de 1.000 metri patrati, plus marcaje rutiere, separatori de trafic, plantare de stalpi pentru indicatoare de circulatie rutiera din metal.

Aceleasi investitii se vor face si la vamile Stanca - Cosaesti si Albita, suprafata vizata fiind diferita. 

"Materialele folosite trebuie sa respecte normele de calitate in vigoare precum si normele de protectia mediului. Oferta finala trebuie sa includa valoarea tuturor materialelor, operatiunilor legate de realizarea lucrarilor. Toate lucrarile de executie vor fi efectuate cu respectarea standardelor de calitate in domeniu in concordanta cu caietul de sarcini. Materialele vor fi transportate, depozitate si manipulate in conditii care sa asigure pastrarea calitatii si integritatii acestora, responsabilitatea fiind in intregime a executantului. La executia lucrarilor se vor avea in vedere prevederile normativelor generale de sanatate si securitate in munca", se arata in caietul de sarcini.

Sursa: Bzi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
74

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
104

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...