Finalizarea proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”

Finalizarea proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „MAVROMATI” BOTOȘANI, anunţă finalizarea activităţilor proiectului  Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”, cod SMIS 125380.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastucturii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiții în infrastucturile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.1 - Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Apelul de proiect nr. POR/2018/8/8.1/1/8.2.A/7 regiuni – Nefinalizate – COD APEL 420/8.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „MAVROMATI” BOTOȘANI a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional la nivelul regiunii Nord-Est.

Proiectul a fost derulat în perioada 01.11.2018 – 30.09.2019, în localitatea Botoşani, regiunea Nord-Est, şi a avut o valoare totală de 599.196,36 lei, din care finanţarea nerambursabilă a fost de 587.212,43 lei.

În urma implementării proiectului, care a constat în achizitia de echipamente medicale de specialitate,  s-au îmbunătăţit serviciile medicale acordate şi a crescut numărul persoanelor care au beneficiat de acces la servicii medicale de tip ambulatoriu.

(Comunicat)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
15

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
173

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
306

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...