Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

 Orchestra Filarmonicii de Stat Botosani  www.orasulsuceava.ro

Directorul Filarmonicii de Stat Botosani, Mircea Dan, a anuntat ca maine se va intruni Consiliul de Administratie al institutiei, in cadrul caruia se va propune, cel mai sigur, sanctionarea angajatei Cezara Clihinchi.

Cezara Clihinchi, violonista la Filarmonica botosaneana si, in acelasi timp, profesor la Liceul de Arta, se afla in mijlocul unui razboi mediatic, dupa ce fotografii ale ei au fost publicate, luni, intr-un ziar de scandal. Tanara profesoara era imbracata extrem de sumar, dansand intr-un club, langa o prietena.

Mircea Dan a declarat ca povestea violonistei a fost o surpriza extrem de neplacuta, insa angajatii sunt foarte deranjati ca, desi fotografiile au fost facute in cadru privat, numele colegei lor este asociat cu cel al Filarmonicii, aducandu-se astfel un grav prejudiciu de imagine unei institutii de cultura.

Nici la Inspectoratul Scolar situatia nu este mai incurajatoare pentru profesoara, oficialii din Educatie neezitand sa se dezica de un cadru didactic care, spun ei, nici macar nu are statut de angajat.

Nu ar trebui sa fie asociata imaginea ei cu cea a unui profesor, pentru ca ea nici nu este angajata a liceului. Oricum, dupa aceasta intamplare, relatiile contractuale vor inceta, a declarat astazi Paul Rusu, inspector general in cadrul ISJ.

Cert este ca viata tinerei violoniste nu este deloc usoara, chiar daca ea se justifica, spunand ca totul a fost pus la cale din razbunare si rea-vointa. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Printre îngeri

astăzi, 21:00
85

Astăzi, vă propunem spre lectură încă o poezie scrisă de către Viorica Ursachi, membră a Societății „Mihai Eminescu”. Știm că vă va sensibiliza. Printre &ici...

O instituție-cheie din Botoșani, din șef în șef

astăzi, 20:25
296

Șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Botoșania fost din nou schimbat. La conducerea instituției a venit, de la începutul acestei luni, Liviu Alex...

Video: Vreme mai caldă săptămâna viitoare. Șefa ANM: „La acest moment, vorbim de strat de zăpadă doar pe masivele înalte"

astăzi, 20:09
203

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a spus cum va fi vremea în perioada 27 ianuarie – 3 februarie 2020. Potrivit acesteia, săptămâna vitoar...