Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

 Orchestra Filarmonicii de Stat Botosani  www.orasulsuceava.ro

Directorul Filarmonicii de Stat Botosani, Mircea Dan, a anuntat ca maine se va intruni Consiliul de Administratie al institutiei, in cadrul caruia se va propune, cel mai sigur, sanctionarea angajatei Cezara Clihinchi.

Cezara Clihinchi, violonista la Filarmonica botosaneana si, in acelasi timp, profesor la Liceul de Arta, se afla in mijlocul unui razboi mediatic, dupa ce fotografii ale ei au fost publicate, luni, intr-un ziar de scandal. Tanara profesoara era imbracata extrem de sumar, dansand intr-un club, langa o prietena.

Mircea Dan a declarat ca povestea violonistei a fost o surpriza extrem de neplacuta, insa angajatii sunt foarte deranjati ca, desi fotografiile au fost facute in cadru privat, numele colegei lor este asociat cu cel al Filarmonicii, aducandu-se astfel un grav prejudiciu de imagine unei institutii de cultura.

Nici la Inspectoratul Scolar situatia nu este mai incurajatoare pentru profesoara, oficialii din Educatie neezitand sa se dezica de un cadru didactic care, spun ei, nici macar nu are statut de angajat.

Nu ar trebui sa fie asociata imaginea ei cu cea a unui profesor, pentru ca ea nici nu este angajata a liceului. Oricum, dupa aceasta intamplare, relatiile contractuale vor inceta, a declarat astazi Paul Rusu, inspector general in cadrul ISJ.

Cert este ca viata tinerei violoniste nu este deloc usoara, chiar daca ea se justifica, spunand ca totul a fost pus la cale din razbunare si rea-vointa.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
9

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
131

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
109

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...