Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

Filarmonica botosaneana se dezice de violonista dansatoare

 Orchestra Filarmonicii de Stat Botosani  www.orasulsuceava.ro

Directorul Filarmonicii de Stat Botosani, Mircea Dan, a anuntat ca maine se va intruni Consiliul de Administratie al institutiei, in cadrul caruia se va propune, cel mai sigur, sanctionarea angajatei Cezara Clihinchi.

Cezara Clihinchi, violonista la Filarmonica botosaneana si, in acelasi timp, profesor la Liceul de Arta, se afla in mijlocul unui razboi mediatic, dupa ce fotografii ale ei au fost publicate, luni, intr-un ziar de scandal. Tanara profesoara era imbracata extrem de sumar, dansand intr-un club, langa o prietena.

Mircea Dan a declarat ca povestea violonistei a fost o surpriza extrem de neplacuta, insa angajatii sunt foarte deranjati ca, desi fotografiile au fost facute in cadru privat, numele colegei lor este asociat cu cel al Filarmonicii, aducandu-se astfel un grav prejudiciu de imagine unei institutii de cultura.

Nici la Inspectoratul Scolar situatia nu este mai incurajatoare pentru profesoara, oficialii din Educatie neezitand sa se dezica de un cadru didactic care, spun ei, nici macar nu are statut de angajat.

Nu ar trebui sa fie asociata imaginea ei cu cea a unui profesor, pentru ca ea nici nu este angajata a liceului. Oricum, dupa aceasta intamplare, relatiile contractuale vor inceta, a declarat astazi Paul Rusu, inspector general in cadrul ISJ.

Cert este ca viata tinerei violoniste nu este deloc usoara, chiar daca ea se justifica, spunand ca totul a fost pus la cale din razbunare si rea-vointa. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a fost luată înainte de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni

astăzi, 15:53
446

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, în fața sediului de la Permise. O femeie de 51 de ani a fost lovită de un autoturism Audi, în timp ce trave...

Ana Birchall, dată afară de la Ministerul Justiției din cauză că a vrut să desființeze SS. Noul ministru, Dana Gîrbovan

astăzi, 15:42
424

CEX al PSD a decis să o remanieze pe Ana Birchall din funcția de ministru al Justiției. În locul ei va fi propusă Dana Gîrbovan, președintele UNJR, susținător al modificărilor adus...

Direcția Veterinară despre pesta porcină africană: „Evoluția bolii ia amploare” în Botoșani

astăzi, 15:34
76

Membrii Comitetului Local de Combaterea Bolilor (CLCB) s-au întrunit din nou, vineri, în şedinţă, pentru a lua act de noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), în judeţ...