FC Botoşani pregăteşte meciul cu campiona României la Bucureşti!

Lipsa unei infrastructuri de antrenament face ca gruparea locală să se pregătească pentru meciurile din Liga I în alte oraşe. Spre exemplu, pentru meciul cu Viitorul, elevii lui Costel Enache se vor antrena la Bucureşti. 

FC Botoşani pregăteşte meciul cu campiona României la Bucureşti!

De asemenea, pentru meciul cu Iaşi, FC Botoşani s-a pregătit la Roman, în condiţiile în care în Botoşani nu este un teren sintetic adecvat, iar cele tradiţionale sunt impracticabile din cauza vremii. 

"Avem posibilitatea să mergem la un teren sintetic acoperit. Dimensiunile sunt mici, dar avem două baloane unul lângă altul, încercăm să facem ce putem. De vineri plecăm la Bucureşti şi vom sta acolo trei zile ca să putem profita de terenuri, a declarat Costel Enache.

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a declarat nemulţumit de lipsa infrastructurii, menţionând că zile întregi jucătorii s-au pregătit în sală şi nici o echipă din prima ligă nu stă mai prost la infrastructură. 

 „Nu există nicio echipă din România care să aibă condiţiile noastre la nivel de iarnă. Iaşul a avut teren sintetic ,s-a antrenat. Noi ne-am antrenat în sală de 200 de metri. E o problemă. Trebuie să recunoaştem lucrurile astea. La ora actuală suntem într-o competiţie foarte, foarte severă. Fiecare amănunt contează”, a declarat Iftime.

Partida Viitorul Constanţa - FC Botoşani va avea loc luni, de la ora 20:45, la Ovidiu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
234

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
144

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
223

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...