Facebook Messenger şi Instagram au probleme tehnice. Anunțul companiei

Facebook Messenger şi Instagram au probleme tehnice. Anunțul companiei

Mai mulți utilizatori de Facebook Messenger și Instagram întâmpină probleme tehnice atunci când folosesc aceste platforme, precum și platforma dedicată companiilor, Workplace, a anunțat compania.

„Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al reţelei sociale, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Downdetector.com, un site specializat în monitorizarea defecţiunilor apărute pe serviciile online, arată că peste 1.800 de incidente au fost semnalate de utilizatori care raportau probleme tehnice atunci când accesau serviciul Messenger şi alte 350 de incidente similare au fost semnalate pentru platforma Instagram.

Miercuri, Comisia Federală pentru Comerţ (FTC) şi aproape toate statele americane au intentat procese companiei Facebook, considerând că reţeaua de socializare a utilizat o strategie de tip „cumpără sau îngroapă” pentru a achiziţiona companii rivale şi pentru a ţine la distanţă micii competitori.

FTC a anunţat într-un comunicat că va căuta să obţină o hotărâre în instanţă care „ar putea, printre altele, să impună vânzarea de active, inclusiv WhatsApp şi Instagram”.

sursa: Digi24

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
282

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
332

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
455

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...