Echipaj de pe Ambulanță rănit într-un accident la Joldești! FOTO

Echipaj de pe Ambulanță rănit într-un accident la Joldești! FOTO
Doi angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au fost răniți, luni dimineață, după ce Ambulanța a fost lovită de un șofer care a pătruns într-o intersecție fără să se asigure.

Echipajul de pe Ambulanță, format din șofer și asistentă, se deplasa către Tudora pentru a prelua un pacient.

La intersecția drumurilor Vorona-Tudora-Joldești șoferul de pe Ambulanță a vrut să facă stânga, moment în care a fost lovit de o dubiță Opel, condusă de Andrei Gheorgheș, de 28 de ani, din Pașcani, care se deplasa dinspre Tudora și care nu a oprit la semnul STOP.

În urma impactului, asistenta de pe Ambulanță a fost rănită fiind transportată la spital cu o altă Ambulanță și la fel și șoferul. Șoferului Opelului și pasagerul care îl însoțea nu au pățit nimic.

În urma impactului, dubița a ajuns într-un șanț.

"Nu am observat indicatorul STOP. Am crezut că este drumul cu prioritate și nu am oprit și deodată am văzut Ambulanța în colțul străzii. Am frânat dar fiin pietriș s-a dus sanie mașina. Eu de fiecare dată când intru in intersecție mă uit, dar semnul acesta era în afara carosabilului, aproape de o casă am zis că e un panou publicitar. El trebuie să fie amplasat la 50 de metri de intersecție, lângă carosabil", a spus șoferul Opelului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

“Din primele cercetări se pare că pe fondul neacordării de prioritate conducătorul autotursimului marca Opel a intrat în coliziune cu Ambulanța. În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul și asistenta de pe Ambulanță. Conucătorul Opelului va f cercetat pentru vătămare corporală din culpă.", a declarat ag. pr. Ciprian Gheorghiescu, din cadrul Poliției Rutiere Botoșani.

În urma accidentului ambele mașini au fost serios avariate.

Pacientul de la Tudora a fost preluat de o altă Ambulanță.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
52

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
369

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
734

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...