După mitingul PNL: Așteptăm scuze față de comunitate și față de munca sinceră a unor artiști!

După mitingul PNL: Așteptăm scuze față de comunitate și față de munca sinceră a unor artiști!

Primul protest al opoziției la Botoșani a reușit să stârnească dezamăgirea și nemulțumirea cetățenilor! Printre sloganuri, strigături, vuvuzele, scandări mai mult sau mai puțin inspirate, politicienii au scos în stradă ceea ce, probabil, au considerat a fi marea surpriză a serii: o parodie după cel mai cunoscut cântec despre Botoșani. 

Cititorii Știri.Botoșani.Ro s-au adresat redacției, manifestând dezaprobare, dezamăgire și revoltă față de gestul politicienilor de a parodia melodia "Hai la Botoșani". 

"Este incredibil ce s-a auzit luni seara în stradă! Ne râde toată țara. După ce ne-am mândrit cu toții cu ce au făcut fetele noastre, ei au reușit să își bată joc de toată munca lor", spune Cristina.

"Așteptăm ca organizatorii sau cei vinovați de ce s-a petrecut la protestul acela să își ceară scuze în fața noastră", spune și Gabi, un tânăr care ne-a povestit că a promovat melodia Hai la Botoșani și că nu înțelege cum un botoșănean, chiar politician fiind, poate recurge la asemenea fapte. 

"Fete din Botoșani au muncit să ne facă cunoscut județul Botoșani și meleagurile natale. Iar voi vă băieți joc de munca și de imaginea lor prin aceasta parodie. Oricum nu se face nimic ptr acest județ. Nu mai băgați imaginea altora în politică corupție și nesimțire. RUȘINE să vă fie. Fiecare partid a fost la guvernare și se vede valoarea lor", a scris Daniel B. pe platforma Stiri.Botosani.Ro.

Nu doar cetățenii simpli au fost dezamăgiți, chiar și unul dintre liberali a avut o atitudine dezaprobatoare față de cele petrecute. Prof. Daniel Botezatu a postat pe Facebook câteva cuvinte în acest sens: "Am fost în seara asta la mitingul organizat de PNL cu ocazia lansării moțiunii de cenzură. Lume multă, diversă, nemulțumirile au ajuns în toate straturile socio-profesionale, entuziasm, vuvuzele... O idee total deplasată, zic eu, mutilarea politică a melodiei ”Hai la Botoșani”, ca să dea bine anti Dragnea. Nu așa ne manifestăm noi, botoșănenii. Această melodie - și fetele care au dus-o în toate colțurile lumii - nu trebuie compromise prin artificii pseudo-artistice de doi bani. Cei care vreți să dați frâu liber liricului politic din voi compuneți, nu vă însușiți ceva gata creat. În rest, jos PSDragnea!".

Domnilor politicienii, așteptăm scuze față de toți cei pe care i-ați dezamăgit, dar mai ales față de munca unor artiști care, fără să trăiască din bani publici, au dăruit botoșănenilor și României un produs cultural de excepție. 

VEZI AICI PARODIA DE LA PROTESTUL DE LUNI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
89

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
54

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...