După cazul de la Caracal, acest film ar trebui văzut obligatoriu de toți părinții din România!

După cazul de la Caracal, acest film ar trebui văzut obligatoriu de toți părinții din România!

Disparția Alexandrei Măceșanu, răspunsul rece al autorităților contactate la 112 și dramatismul final al situației ne arată că am intrat într-o lume în care doar marii duhovnici par că mai au dreptate. „Vai vouă, că sunteți pe cont propriu”, spunea un duhovnic, Sovatie Baștovoi, recent, și pare că realitatea începe să îi dea dreptate.

Pentru această zi ploioasă de la Botoșani vă propunem vizionarea unui film - lecție, la scenariul căruia au contribuit indirect zeci de procurori, polițiști și jurnaliști specializați din întreaga lume.

Regizat de către Christian Duguay, drama Human Trafficking a apărut în 2005, și a primit două nominalizări la Globul de Aur, iar în ultimii 15 ani a devenit celebru și a fost folosit ca studiu de caz de toate academiile de poliție din lume.    

După cazul de la Caracal, acest film ar trebui văzut obligatoriu de toți părinții din România.

Sute de mii de tinere femei au fost smulse din viețile lor și aruncate într-o existența infernală, plină de brutalitate: prostituția... Filmul prezintă povestea câtorva dintre ele și a acelora care luptă pentru drepturile lor.

Filmul evidențiază unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad pradă. În fond o lecție de educație. În general e vorba de modelling, alteori un tip te convinge sa mergi cu el în altă țară, sau muști momeala pe site-urile de matrimoniale. Dacă astea se datorează naivității victimelor, cum poți evita să îți fie furat copilul în vârstă de 10-11 ani chiar de lângă tine?

Miniseria are două părți și poate fi căutată și găsită gratuită pe youtube după ce a fost postată de utilizatori. De asemenea are opțiunea de traducere în limba română de la Google, care, deși nu este strălucită, permite celor care nu cunosc limba engleză să poată înțelege dialogurile.

Prima parte o puteți urmări și aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
521

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
271

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
97

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...