DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

Nu mai puțin de 14 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de DSP.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate s-a ridicat la 1613, duminică, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii instituției.

De sâmbătă, de la ora 10:00, până duminică la aceeași oră, au fost prelucrate 212 probe biologice recoltate unor persoane din județ, în vederea depistării Covid-19.

În acest interval temporal, o femeie de 76 de ani, infectată, care suferea de afecțiuni cardiace, s-a stins la spital. Astfel, bilanțul deceselor înregistrate în rândul botoșănenilor contaminați cu noul coronavirus a crescut la 108.

La nivel național, județul Botoșani se menține pe locul 30, privind numărul de infectări, potrivit statisticii centrale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Zeci de noi cazuri COVID confirmate în județ. Incidențele de vineri

Vineri, 15 Ianuarie 2021
1385

Încă 64 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Coronavirus. 60 de noi infectări raportate în Botoșani. Incidențele de joi

Joi, 14 Ianuarie 2021
946

Încă 60 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, informează Direcția de Sănătate Publică (DSP).Trei unități administrativ-teritoriale ...

Iohannis, despre revenirea studenţilor la cursuri: Decizia va fi luată la nivelul fiecărei universităţi (video)

Joi, 14 Ianuarie 2021
422

Decizia de a readuce studenţii la cursuri, fizic, aparţine fiecărei universităţi în parte, a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.„Având în vedere că fiecare un...