Drumul județean care face legătura între Havârna și Dumeni a intrat în reparații

Drumul județean care face legătura între Havârna și Dumeni a intrat în reparații
În cursul zilei de marți, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, însoţit de administratorul judeţului, Radu Judele şi de Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (D.J.D.P.) au efectuat un control pentru a verifica stadiul lucrărilor pe DJ 293 între DN 29A şi localitatea Dumeni.

Conform înţelegerii dintre reprezentanţii Consiliului Judeţean şi firma executantă, plombările drumului care leagă Havârna de Dumeni se vor executa prin stropiri succesive, procedeu care conferă o durabilitate crescută în timp.

Plombările DJ 293 precum şi celelalte lucrări asemănătoare din întregul judeţ se derulează printr-un program finanţat integral din fondurile Consiliului Judeţean Botoşani.

Pe DJ 293 care face legătura dintre Havârna şi Dumeni nu au fost efectuate reparaţii de întreţinere şi plombare de aproximativ 10 ani.

După finalizarea lucrărilor, accesul între cele două localităţi se va face mult mai uşor şi într-un timp mai scurt, fără ca locuitorii celor doua localităţi să-şi distrugă autovehiculele în gropile din carosabil.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un autobuz a fost distrus de flăcări la Frumușica în această dimineață

astăzi, 08:38
37

Un incendiu masiv a avut loc în această dimineață la Frumușica în urma căruia un autobuz a fost distrus în totalitate.Un autobuz parcat în fața unui atelier de vopsit...

Loc de dat cu…EPIGRAMA (111)

astăzi, 08:25
13

O rubrică realizată de profesor Georgică Manole, scriitor, epigramist:Născut pe 17 mai 1944 în localitatea Măgurele (Ungheni) şi, din păcate, decedat pe 8 decembrie 2015, Efim Tarlapa...

(P) Deputatul Mihaela Huncă: „La mulţi ani, Pro România Botoşani! Organizaţia judeţeană împlinește doi ani de la înfiinţare!”

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
119

Comunicat de presă:Zi specială  pentru membrii şi simpatizanţii PRO România Botoşani! Împlinim doi ani de când suntem în slujba botoşănenilor, doi ani de c...