Dragnea s-a dus cu elicopterul la Vaslui, la o sedinta PSD: Am platit cu bani de la partid. De ce e sfidator?

Dragnea s-a dus cu elicopterul la Vaslui, la o sedinta PSD: Am platit cu bani de la partid. De ce e sfidator?
Vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns sambata la Vaslui cu un elicopter, pentru a participa la sedinta Consiliului Judetean PSD, scrie cotidianul local Vremea Noua.

Dragnea a afirmat ca a inchiriat elicopterul cu bani de la partid: "Dumneavoastra stiti programul meu? Am inchiriat un elicopter privat, platit cu bani de la partid. De ce este sfidator?", a fost raspunsul lui Dragnea, la intrebarile ziaristilor, potrivit sursei citate.

Liviu Dragnea a aterizat pe o pista amenajata la marginea orasului, in jurul orei 11.00, unde a fost asteptat de jandarmi, politisti si reprezentanti ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Vaslui.

"Este o misiune de asigurare care se efectueaza in astfel de cazuri", a afirmat purtatorul de cuvant al IJSU Vaslui, Alina Poiana, citat de Vremea Noua.

Potrivit fotografiei publicate de acest cotidian, elicopterul apartine firmei "Cobrex Trans Helicopter", din Brasov, aceeasi societate la care a apelat Mircea Geoana pentru a se deplasa in campania electorala pentru alegerile prezidentiale pierdute in fata lui Traian Basescu.

In 2010, au existat discutii legate de facturile achitate catre aceasta firma, dupa ce surse din PSD declarasera, pentru agentia Mediafax, ca datoriile la "Cobrex Trans Helicopter" ar fi fost platite cu prioritate, in detrimentul chiriei datorate RAAPPS pentru sediul din Kiseleff.

In toamna anului trecut, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a deplasat si el Botosani cu un elicopter al SRI, pentru a participa la zilele municipiului Dorohoi.

In momentul in care a fost intrebat de ziaristi daca nu cumva este prea scump acest drum, Valeriu Zgonea, care este si vicepresedinte al PSD, a raspuns: "Nu, pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

SARS-Cov-2 se întinde în administrația locală de la Botoșani. Primarul de la Văculești are coronavirus

astăzi, 08:27
40

Primarul de la Văculești, Sorin Marian Gînga, are coronavirus. Acesta a respectat toate măsurile de distanțare socială, însă, cu toate acestea, a început să aibă simptomele i...

Sindicatul AJOFM Botoșani se alătură protestelor naționale și intră în grevă japoneză

astăzi, 08:00
34

Sindicatul AJOFM Botoșani, afiliat la Federatia Sindicatelor din Ministerul Muncii, se alătură grevei japoneze declanșată de organizațiile sindicale ale instituțiilor din subordonarea/coordonar...

Bolnavii SARS-Cov-2 din Iași ar putea fi aduși la Botoșani. Iașul nu mai are locuri la ATI și a cerut ajutorul spitalelor din zona Moldovei

Luni, 19 Octombrie 2020
585

Toate paturile de Terapie Intensivă din municipiul Iaşi care tratează bolnavi de Covid-19 sunt ocupate, şefii sistemului sanitar ieşean căutând soluţii pentru internarea cazurilor grave &...