Două mașini au fost distruse noaptea trecută de tencuiala căzută de pe un bloc

Două mașini au fost distruse noaptea trecută de tencuiala căzută de pe un bloc

Proprietarii a două mașini și-au găsit în această dimineață mașinile distruse după ce tencuiala unui bloc a căzut din cauza vântului, noaptea trecută.

Evenimentul neplăcut pentru șoferi a avut loc noaptea trecută în municipiul Botoșani, în zona Select, chiar pe aleea de lângă frizeria din laterala blocului și sediul BRD. Mașinile erau parcate peste noapte.

Nu este pentru prima dată când de pe acest imobil cade tencuiala sau țigla montată în anii 80, iar pompierii de la Botoșani au avut în mai multe rânduri intervenții pentru a limita dezastrul.

La fel ca în cazul multor altor blocuri din municipiul Botoșani și acestea au probleme mari legate de bătrânețea tencuielii executate la suprafața imobilelor, asupra cărora nu s-a mai intervenit de aproape 40 de ani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
95

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
214

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...